SON DAKİKA



Haber > Spor > Yabancılara yol gözüktü!

Yabancılara yol gözüktü!

06 Mayıs 2016 Cuma - 14:39




Trabzonspor yönetiminin, kadroda yer alan tüm yabancı futbolculara gelecek teklifleri değerlendireceği belirtildi. Sözleşmesi sona erecek olan Mustafa





Bu sezon tüm hedeflerin uzağında kalan ve kadrosunda bulunan yabancı oyunculardan da beklenilen verimi alamayan Trabzonspor'da, tüm yabancı futbolculara gelecek teklifler değerlendirilecek. Gelecek sezon için yeni bir yapılanmayla şampiyonluk kadrosunun temellerini kurmayı planlayan bordo mavililerin, kulübün çıkarları doğrultusunda yabancı futbolculara gelen tekliflere onay vereceği belirtildi. Özellikle Cardozo ve Cavanda için birçok kulübün teklif yapma hazırlığında olduğu öğrenilirken, yönetimin şartların oluşması durumunda bu isimlerin transferine yeşil ışık yakacağı ifade edildi. Yönetimin, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Mustafa Yumlu ile ilgili olarak aceleci davranmak istemediği öğrenildi. Trabzonspor yönetiminin, Mustafa Yumlu hakkındaki kararı da gelecek olan teknik direktöre bırakacağı öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap