SON DAKİKA



Haber > Spor > Yanal'ın hedefi iki tane hazır ilk 11

Yanal'ın hedefi iki tane hazır ilk 11

08 Ağustos 2016 Pazartesi - 10:22




Yeni sezon hazırlıklarını Macaristan'ı Györ şehrinde sürdüren Trabzonspor, burada yaptığı 5 hazırlık maçını da kazandı.





28 kişilik oyuncu kadrosu ile yeni sezona hazırlanan bordo-mavililerde Teknik Direktör Ersun Yanal, her oyuncusuna şans verirken, önümüzdeki günlerde ise oyuncu kadrosunu 24-25 kişiye indirecek. Kamp süresi boyuncu kadroda bulunan oyuncuların performansından oldukça memnun olduğunu dile getiren tecrübeli teknik adam, yeni sezonun başlangıç dönemlerinde olmasa bile önümüzdeki günlerde en büyük hedeflerinden biri iki tane hazır 11'i elinde bulundurmak.

HER BÖLGEDE REKABET

Son yapılan transferlerle birlikte gelecek sezonun kadrosunu oluşturmaya çalışan Teknik Direktör Ersun Yanal, farklı sistemler üzerinde duruyor. Elindeki oyuncu yapısına göre alternatifli planlar deneyen tecrübeli teknik adam, iskelet oluşturmada zorlansa da rekabete en çok sevinen isimlerin başında geliyor. Dengeli bir kadro kurmaya özen gösteren bordo-mavililerin teknik patronu, her bölgede gelecek gelecek vaadeden oyuncuları elinde bulunduruyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap