SON DAKİKA



Haber > Spor > Yeni sezon farklı olacak

Yeni sezon farklı olacak

20 Mayıs 2015 Çarşamba - 02:17




Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Hikmet Karaman, son iki haftaya ligde kalmayı garantileyerek girdikleri için mutlu olduklarını söyledi.





Süper Lig'de sahasında Akhisar Belediyespor'u 3-1 yenerek ligde kalmayı garantileyen Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Hikmet Karaman, son iki haftaya ligde kalmayı garantileyerek girdikleri için mutlu olduklarını söyledi. Karaman, "Başta oyuncuları kutluyorum. Önümüzde iki maç var. Son hafta bütün Türkiye'yi ilgilendiren bir maç oynayacağız. Şehir olarak üzerimize düşeni yapacağız" diye konuştu.

Takım olarak çok farklı bir görüntü ortaya koyduklarını, özellikle iç sahada üçüncü kez maç kazandıklarının altını çizen Karaman, "Bunu çok iyi düşünmemiz lazım. Gelecek sezon hedefi bunu düşünerek yapmak lazım. Allah bana bir daha bu şekilde bir şey yaşatmasın. Bir de ilk 5'e oynayalım. Bunun için çok büyük paralarla transfere gerek yok. Akıllı transfer lazım. İyi takım kurarsan, ligde korkulu rüya yaşamazsın. Türk futbolu, transferin son günü gece 00:00'da 3-5 transferi bırakırsa düzlüğe çıkar” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap