SON DAKİKA



Haber > Spor > Yeniler adayı sevdi!

Yeniler adayı sevdi!

17 Ağustos 2016 Çarşamba - 11:54




Premier Lig’de yeni sezon, geçen hafta oynanan maçlarla başladı. Mourinho, Conte ve Guardiola, yeni takımlarıyla ilk sınavlarından 3 puanla ayrıldı. K





Tartışmasız dünyanın en iyi ligi olarak gösterilen İngiltere Premier Ligi’nde merakla beklenen ilk hafta, heyecan dolu maçlara sahne oldu. Özellikle tüm gözler şampiyonluk adayları Jose Mourinho’lu Manchester United, Pep Guardiola’lı Manchester City, Antonio Conte’li Chelsea, Jürgen Klopp’lu Liverpool ve Arsene Wenger’li Arsenal’in üzerindeydi. Bu 5’liden Mourinho, United’ın başındaki ilk sınavında yıldızlarıyla Bournemouth engelini 3-1’lik skorla geçti. İlk kez Ada futbolunu yerinde yaşayan Guardiola, City ile Sunderland’i zor da olsa 2-1 mağlup etti. Tıpkı Guardiola gibi ilk kez Premier Lig’e adım atan Conte de, Chelsea’nin başında, Slaven Bilic’in West Ham United’ını 2-1 yendi.

Son 4 maçın 3’ünü kaybetti

İlk haftada sonucu en çok merak edilen maçlardan biri de, kuşkusuz Arsenal-Liverpool’du. Ev sahibi 1-0 öne geçtiği maçta 4-1 yenik duruma düştü ve maçı da 4-3 mağlup kapattı. Klopp’un Liverpool’u, sezona zaferle başlarken, 1996’dan beri Arsenal’in başında olan Wenger, bu kayıpla birlikte son 4 lig açılışının 3’ünü kaybetmiş oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap