SON DAKİKA



Haber > Spor > Yeşilköy’den Görkemli Gece!

Yeşilköy’den Görkemli Gece!

01 Aralık 2017 Cuma - 12:29




Birinci Amatör Küme ekibi camia olarak bir araya gelirken geceye siyaset ve iş dünyasından önemli isimler katıldı.





Trabzon 1. Amatör Küme'de mücadele veren Beşikdüzü Yeşilköyspor muhteşem bir gece düzenledi. Ali Şükrü Bey Kültür Merkezi Aşiyan Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen geceye AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, İlçe Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, Trabzon ASKF Başkanı Burhan Cahit Erdem, siyasi parti temsilcileri, İlçe Spor Müdürü Köksal Kocaman, Futbol İl Temsilcisi Zeki Kurt, Haçkaspor, Şalpazarı Gençlik, Tonyaspor ve Vakfıkebir Kirazlıkspor kulüp başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve sporseverler katıldılar.

Beşikdüzü Yeşilköy Başkanı Alparslan Gündoğdu, geceye katılanlara ve kapısını çaldıklarında maddi manevi destek olan herkese teşekkür etti. Trabzon Milletvekili Salih Cora ise “Beşikdüzü'nde siyasi kültürlerden, yaşam tarzlarından farklı kişiler olmamıza rağmen burada aynı salonda bir ve beraber aynı duyguyu, aynı heyecanı yaşayabiliyorsak ve bunu başarabiliyorsak bu ülke bölünmez, bu ülke parçalanmaz, bu bayrak inmez. Spor kardeşliktir, centilmenliktir. Yeşilköyspor 2009 yılında kurulmuş olmasına rağmen kısa sürede büyük başarılara imza atmıştır. Yeşilköyspor'a her türlü desteği vermeye hazırım” şeklinde konuştu.

Muhammet TAŞ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap