SON DAKİKA



Haber > Spor > Yine gerginlik, yine Aziz Yıldırım!

Yine gerginlik, yine Aziz Yıldırım!

13 Şubat 2015 Cuma - 19:14




Gaziantep'te Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile taraftarlar arasında gerginlik yaşandı. Yönetime muhalif taraftar grubunun protestosuna başkan, karş





Fenerbahçe kafilesinin Gaziantepspor ile yapacağı maç için kente geldiği sırada başkan Aziz Yıldırım ile Fenerbahçe taraftarları arasında gerginlik yaşandı. Spor Toto Süper Lig'de Cumartesi akşamı saat 19.00'da Kamil Ocak Stadyumu'nda Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe kafilesini taşıyan uçak, akşam saatlerinde Gazi antep Havalimanına indi. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın havalimanı kapısında görünmesiyle birlikte bir grup taraftar protesto gösterisi düzenledi. "Diktatör İstifa" diye bağıran grup ile Aziz Yıldırım arasında arbede yaşandı. 

TARAFTARIN ÜZERİNE YÜRÜDÜ 

Sinirlenen Aziz Yıldırım "Bilip bilmeden konuşmayın" diyerek taraftarın üzerine yürüdü. Yaşanan gerginliğin ardından polisler o taraftar grubunu uzaklaştırınca Yıldırım bu kez polislerle tartıştı ve o grubu neden uzaklaştırıyorsunuz diyerek geri gitti ve o taraftar grubuyla yeniden konuştu. Diğer yandan takımlarını karşılamaya gelen başka taraftar grubu ise futbolculara tezahüratta bulundu. Meşale yakan taraftarlar sloganlar atarak takım otobüsüyle birlikte koştu. Grubun ilerleyişini polis engelledi. Futbolcular havalimanından ayrılarak dinlenecekleri otele gitti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap