SON DAKİKA



Haber > Spor > Yusuf Yazıcı Süper Lig'e dönüyor

Yusuf Yazıcı Süper Lig'e dönüyor

28 Mart 2024 Perşembe - 11:59




Süper Lig devleri, Fransız ekibi Lille'den ayrılmaya hazırlanan milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın transferi için karşı karşıya gelecek.





Fransa Ligue 1 ekibi Lille ile sözleşmesinin sonuna gelen ve takımdan ayrılması beklenen milli futbolcu Yusuf Yazıcı yeniden Süper Lig'e dönebilir.

Trabzonspor'un 2019'da 18.5 milyon euroya Lille'e sattığı Yusuf Yazıcı, Fransız ekibiyle henüz yeni bir sözleşme imzalamadı.

Lille'den ayrılacağı konuşulan İtalyan takımlarının da peşinde olduğu iddia edilen 27 yaşındaki futbolcu için Süper Lig'den Galatasaray ve Beşiktaş'ın yarışa gireceği ileri sürüldü.

BEŞİKTAŞ ATAK YAPMAYA HAZIRLANIYOR

Sabah'ın haberine göre; transferde gelecek sezon için eksik bölgelerini erken tamamlamak isteyen Beşiktaş'ın bu doğrultuda Yusuf Yazıcı'nın menajeriyle temasa geçmeye hazırlandığı belirtildi.

Daha önce çıkan haberlerde kariyerine Avrupa'da devam etmek istediği ifade edilen Yusuf Yazıcı, bu sezon 36 maça çıktı ve takımına 10 gol, 3 asistlik katkı verdi.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap