SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Game of Thrones ne zaman başlayacak? Hangi kanalda yayınlanacak?

Game of Thrones ne zaman başlayacak? Hangi kanalda yayınlanacak?

10 Nisan 2019 Çarşamba - 12:46




Dünyayı kasıp kavuran dizi Game of THrones 8. sezonuyla hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.





Her sezonu büyük bir heyecanla beklenen Game of Thrones'un 8. sezonu için nefesler tutuldu. Yakın zamanda seyircisiyle buluşacak olan dizinin yeni sezon fragmanları yayınlandı. Bölüm sürelerinin daha da uzayacağı dizi 8. sezonuyla birlikte final yapacak.

Şimdi seyircinin en çok merak ediiği iki soru var. İlki Game of Thrones ne zaman başlayacak? İkincisi ise dizi hangi kanalda yayınlanacak?

GOT NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Game of Thrones'un 8. sezon fragmanlarının yayınlanmasıyla birlikte yayın tarihi de belli oldu. Yapımcı HBO ise kesin tarihin 14 Nisan olduğunu bildirdi. Türkiye'de ise GoT, 14 Nisan'ı 15 Nisan'a bağlayan gece 04.00'te alt yazılı şekilde ekrana gelecek.

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?


Lannister'ların Stark ve Targaryen hanelerine verdiği ateşkes sözünü tutması gerektiğini düşünen Jamie Lannister, kuzeydeki Akgezen saldırısına karşı adamlarını hazırlamaktadır. Cersei'nin bu anlaşmanın aslında olmadığını, yalan söylediğini söylemesinin ardından tepki gösteren Jamie, hanesini terk ederek kuzeye doğru hareket etmeye başlamıştır. Diğer taraftan kuzeyde durumlar ciddi boyutlara ulaşmış ve Akgezenler ciddi ciddi saldırmaya başlamıştır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap