SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > General Mobile'den iddialı fiyat kampanyası

General Mobile'den iddialı fiyat kampanyası

12 Ağustos 2019 Pazartesi - 13:27




Türk markası General Mobile başlattığı yeni fiyat kampanyası ile cep telefonları için en uygun fiyatın kendi internet sitesinde olduğu güvencesi veriyor.





General Mobile, ürünleri için internette en iyi fiyatı vereceğine dair yeni bir güvence kampanyasını başlattı. Kullanıcılar internette, generalmobile.com’un sunduğundan daha uygun fiyata satılan bir General Mobile ürünü bulursa aradaki fiyat farkı General Mobile tarafından indirim kuponu olarak yansıtılıyor ve tanımlanan indirim kuponu ile kullanıcılar 7 gün içerisinde ürünü generalmobile.com üzerinden satın alabiliyorlar.

General Mobile'den iddialı fiyat kampanyası

General Mobile ‘internette en iyi fiyat güvencesi*’ uygulaması ile sunduğu fırsat ve ayrıcalıklara bir yenisini daha ekledi. İnternette birçok fiyat ile karşılaşan kullanıcıların, ürünü satın aldıktan sonra aynı ürün için başka sitelerde daha düşük fiyatla karşılaştığında yaşadıkları memnuniyetsizliği önlemek isteyen General Mobile internette en iyi fiyat hizmetini sundu. Bu hizmet ile General Mobile, 256 bit SSL sertifikası olan 3D Secure ödeme sistemine sahip internet sitesi ile güvenilirliğini kanıtlamış sitelerde satılan General Mobile ürünlerinden daha iyi fiyat teklifi sunduğunu garanti ediyor.

Uygulamadan faydalanmak isteyen kullanıcılar General Mobile’ın sitesinde yer alan fiyattan daha düşük fiyatta bir General Mobile ürünü bulursa, internet sitesinin bağlantı adresini General Mobile ile paylaşıyor. Gönderilen bağlantı adresi General Mobile tarafından incelendikten sonra kampanya koşulları karşılanıyorsa kullanıcılar seçtikleri ürünü generalmobile.com üzerinden satın alırken aradaki fiyat farkı indirim kuponu olarak kullanıcıların hesabına tanımlanıyor. Tanımlanacak olan indirim kuponu ile 7 gün içerisinde ürünü satın alabilecek olan kullanıcıların bu işlemi gerçekleştirmesi için sisteme üye olması gerekiyor.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap