SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Google Chrome güncellendi

Google Chrome güncellendi

08 Nisan 2020 Çarşamba - 14:42




İnternet devi Google, dünyada en çok kullanılan internet tarayıcısı ünvanını elinde tutan tarayıcısı Chrome'u güncelledi.





Google Chrome 81.0.4044.92 sürümü yayınlandı. Yeni sürümde yerleşik NFC özelliği bulunuyor. Bunu biraz daha açıklayacak olursak, mesela bir uygulama veri aktarımı için NFC'yi Chrome aracılığıyla kullanabilecek.

Chrome 81'de kullanıcıların şikayet ettiği bir takım hatalar düzeltilirken, toplamda 32 güvenlik açığı da kapatılmış durumda. WebSQL'de okuma hatası, biri uzantılarda ve biri de ses olmak üzere yüksek seviyeyle işaretlemiş olan üç güvenlik açığı da belirlendi.

CORONA VİRÜSÜ SALGINI ETKİLEDİ

Google, COVID-19 salgını nedeniyle çalışma stratejisinde bir takım değişikliklere gitmişti. Chrome 81 de bu değişikliğin bir parçası. Google, 82 sürümünü atlayıp, 83 sürümüne geçiş yapacak. Şirket daha önce yaptığı açıklamada 83 sürümünün planlanandan üç hafta önce çıkacağını da açıklamıştı.

NASIL GÜNCELLEYEBİLİRİM ?


Google Chrome'u güncellemek için, Chrome'u açıp sağ üstte yer alan ikonuna tıklayıp, açılan menüde sırasıyla, Yardım > Google Chrome Hakkında menüsüne girmek gerekiyor. Bundan sonrasını Google Chrome kendi kendine yapıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap