SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Instagram'dan o özellik kalkıyor

Instagram'dan o özellik kalkıyor

09 Kasım 2019 Cumartesi - 16:30




Fotoğraf ve video paylaşım uygulaması Instagram, bir süre önce duyurduğu 'beğenileri gizleme' değişikliğini gelecek haftadan itibaren ABD'de uygulamaya başlayacak.





Dünyanın önde gelen fotoğraf ve video paylaşım uygulaması Instagram'daki beğeni sayıları, gelecek haftadan itibaren ABD'deki kullanıcılara gösterilmeyecek.

Habertürk'te yer alan habere göre, Instagram'ın CEO'su Adam Mosseri, dün San Francisco'da katıldığı etkinlikte yaptığı açıklamada, uygulamaya bu hafta ABD'de başlanacağını kaydetti.

10'a yakın ülkede test edildi

Instagram yöneticileri, bahar aylarından bu yana beğeni gizleme değişikliğini Kanada, Brezilya, Japonya ve Avustralya gibi 10'a yakın ülkede test etmişti.

Değişiklikle kullanıcılar bundan böyle takip ettikleri hesapların beğeni rakamlarını görüntüleyemeyecek. Buna karşın hesap sahipleri, paylaşımlarının aldığı beğeni sayısını görebilecek.

Instagram yöneticileri, beğeni sayısını gizleyerek, kullanıcıların sayılara odaklanmadan paylaşımlarla etkileşime geçmesini amaçladıklarını belirtiyor.


Değişiklikten en fazla yüksek takipçileri etki sahibi hesapların etkileneceği düşünülüyor.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap