SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Twitter, ücretli abonelik sistemini detaylandırdı

Twitter, ücretli abonelik sistemini detaylandırdı

16 Mayıs 2021 Pazar - 14:35




Twitter tarafından kullanıma sunulması beklenen abonelik sisteminin ücreti, Jane Manchun Wong isimli bir tersine mühendislik uzmanı tarafından ortaya çıkarıldı. Wong, Twitter Blue olarak isimlendirilecek olan ücretli abonelik sistemi için ayda 2.99 dolar ödeneceğini açıkladı.





Twitter tarafından kullanıma sunulması beklenen abonelik sisteminin ismi ve ücreti, kısa süre önce Jane Manchun Wongisimli bir tersine mühendislik uzmanı tarafından ortaya çıkarıldı. 

Wong, abonelik sisteminin Twitter Blue olarak adlandırılabileceğini söyledi. Abonelik ücretinin ise aylık 2.99 dolar olarak belirlendiğinin altını çizdi. Wong ayrıca, ücretli abonelik sistemi kapsamında sunulacak ayrıcalıklı özellikler arasında tweet’leri geri alma ve koleksiyonların da yer aldığını dile getirdi.

Twitter, Mayıs ayı başında reklamsız içerik okuma deneyimi sunan Scroll isimli bir girişimi de satın almıştı. Scroll; kullanıcıların Vox, The Daily Times, BuzzFeed ve USA Today gibi platformlarda reklamsız bir şekilde içerikleri okuyabilmesini sağlıyor.Twitter ücretli abonelik sisteminde yer imlerini daha iyi derlemeyi mümkün kılan özellikler de yer alacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap