SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > WhatsApp'ta silinen mesajlar geri alınabilecek

WhatsApp'ta silinen mesajlar geri alınabilecek

04 Haziran 2022 Cumartesi - 17:19




Dünyanın en popüler çevrimiçi mesajlaşma platformu WhatsApp'a gelen yeni özellikle ilgili ekran görüntüleri ortaya çıktı. Özelliğin silinen mesajları geri almak için kullanılabileceği söyleniyor.





Geçtiğimiz günlerde mesaj düzenleme özelliği üzerinde çalışıldığını duyuran WhatsApp, silinen mesajların geri alınabileceği bir özellik üzerinde çalışıyor.

WABetaInfo tarafından bildirilenlere göre WhatsApp, yapılan bir işlemi geri almanıza olanak tanıyan bir buton üzerinde çalışıyor. Bu özelliğin oldukça kullanışlı olabileceğini söylemek mümkün. Örneğin bir mesajı yanlışlıkla silerseniz, bu buton sayesinde bu işlemi geri alabileceksiniz.

Webtekno'da yer alan habere göre, paylaşılan ekran görüntüleri özelliğin uygulamada nasıl görüneceği ve kullanılacağı ile ilgili ipuçlarını da gözler önüne serdi. WABetaInfo tarafından paylaşılan görüntüde, mesajları sildikten sonra ekranın alt kısmında ‘Mesaj Silindi’ ifadelerinin bulunduğu bir bildirim karşımıza çıkıyor. Bu bildirimin yan kısmında ise işlemi geri almanızı sağlayacak ‘Undo’ (Geri Al) butonunu görüyoruz.

Özelliğin hem grup mesajlarında hem de bireysel mesajlarda kullanılabileceği söylenebilir. Ancak, geri alma butonunun ‘Herkesten Sil’ özelliği ile silinen mesajlarda çalışıp çalışmayacağı bilinmiyor. Ekran görüntüsünde yeni özelliğin ‘Benden Sil’ ile birlikte silinmiş bir mesajda kullanıldığı görülüyor. Bunun yanı sıra bu özelliğin henüz geliştirme aşamasında olduğunu; yani ne zaman herkes tarafından kullanılabilir olacağının bilinmediğini eklemek gerek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap