SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Yeni Mac Pro piyasaya çıkmadan görüntülendi

Yeni Mac Pro piyasaya çıkmadan görüntülendi

10 Kasım 2019 Pazar - 12:56




Apple’ın geçtiğimiz Haziran ayında WWDC’de duyurduğu Mac Pro hakkında şaşırtan görüntüler ortaya çıktı. Henüz piyasaya çıkmamış olan ve sonbaharda piyasaya sürülmesi beklenen Mac Pro Calvin Harris stüdyosunda görüntülendi.





Henüz piyasaya çıkmayan yeni Mac Pro Calvin Harris stüdyosunda görüntülendi!

WWDC 2019’da özellikleri ve tasarımı ile dikkatleri üstüne toplamayı başaran yeni Mac Pro‘nun bu aylarda piyasaya sürülmesi bekleniyordu. Halen Apple’ın resmi web sitesinde “Sonbaharda Sizinle” başlığıyla paylaşılan cihazın piyasaya çıkış tarihi konusunda net bir bilgi bulunmuyor.

Tim Cook‘un da “Apple’ın şimdiye kadar ki en güçlü bilgisayarı” olarak nitelendirdiği bilgisayar, bugün farklı bir sızıntıyla karşımıza çıktı. Tanınmış bir İskoç DJ’si olan Calvin Harris, stüdyosunu ve üzerinde çalıştığı yeni müzikleri gösteren bir Instagram hikayesi yükledi. Fakat bu hikayede en çok dikkat çeken nokta, Mac Pro benzeri bir kasanın da stüdyo içerisinde bulunması oldu.



Birçok rapor ve bazı resmi açıklamalar cihazın önümüzdeki günlerde satışa sunulacağını gösteriyordu. Fakat cihaz satışa çıkarılmadan, bu görüntü ile karşımıza çıktı. Eğer görüntülenen cihaz Mac Pro benzeri bir kasaya giydirilmiş farklı bir PC kasası değil ise Apple’ın bazı testler için bilgisayarı dağıttığı düşünülüyor. Bu da piyasaya çıkış yapmadan hemen öncesi için önemli gözüküyor.

Son çıkan raporlar ve daha önceki resmi açıklamalar yeni Mac Pro’nun önümüzdeki günlerde 5.999 dolar fiyat etiketi ile Apple’ın resmi web sitesinde yayınlanacağını gösteriyor. Fakat fiyat konusunda ufak bir sürpriz ile karşılaşmamız da ihtimaller arasında.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap