SON DAKİKA



Haber > Türkiye > Beyaz Bayrağı kaptılar

Beyaz Bayrağı kaptılar

13 Mayıs 2016 Cuma - 18:18




Çağlayan Adnan Menderes Anadolu Lisesi Beyaz Bayrağı kaptı.





Çağlayan Adnan Menderes Anadolu Lisesi, Turan Kocamanoğlu’nun müdür olarak atanmasından sonra başarılı çalışmalarına devam ediyor. Milli Eğitim tarafından yürütülen ‘Beyaz Bayrak Projesi’ kapsamında Beyaz Bayrağı almaya hak kazanan okulun bayrak asma töreni 11.05.2016 tarihinde gerçekleştirildi. Törene, Ortahisar Belediye Başkan Vekili Firar Bayrak, Ortahisar İlçe Komutanı Yüzbaşı Mesut Çelik, Milli Eğitim ve şube müdürleri Sezai Mısır, Murat Eskicioğlu, Süleyman Adıgüzel, çeşitli ilkokul ve ortaokulların öğretmenleri, birçok veli ve basın mensuplarının katıldı.

Beyaz Bayrak töreninden sonra okul müdürü Turan Kocamanoğlu ve değerli protokol üyelerinin de katılımıyla Çağlayan Adnan Menderes Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar öğretmeni Funda Kara ve öğrencilerinin hazırlamış oldukları resim sergisi ve kermesin açılışı yapıldı. Çağlayan Adnan Menderes Anadolu Lisesi Okul Müdürü Turan Kocamanoğlu yaptığı açılış konuşmasında Beyaz Bayrağın öneminden bahsederek, okullarının bu gibi alanlarda adını duyurmaya devam edeceğini belirterek katılımlarından dolayı başta protokol üyeleri olmak üzere veli, öğretmen, öğrenci ve basın mensuplarına teşekkür etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap