Kaynak:SÖZCÜ

Serhat Akın'a silahlı saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı

Yayın Tarihi: 27.09.2024 - 14:10

Eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın, Beykoz'da silahlı saldırıya uğradı. Olay anı, bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansırken Serhat Akın'ın sağlık durumu hakkında da açıklama yapıldı.

Güvenlik kamerası görüntülerine göre, Kavacık Mahallesi Şehit Teğmen Ali Yılmaz Sokak'ta meydana gelen olayda, Akın ve yanındaki kişi binadan çıkarken, hızla yaklaşan bir şahıs tarafından silahla vuruldu. Saldırgan, ateş açtıktan sonra motosikletle olay yerinden kaçtı.

Ayağından yaralanan Serhat Akın, Ataşehir'deki özel bir hastaneye kaldırıldı ve tedavisi burada sürüyor.  Polis, saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin kimliğini belirlemek için geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

SERHAT AKIN'IN SAĞLIK DURUMU

 

Serhat Akın'ın yorumculuk yaptığı Sports Digitale kanalı, eski futbolcunun son durumu hakkında şu açıklamayı yaptı:

Yorumcumuz Serhat Akın'ın genel sağlık durumu hakkında;

Sabah saatlerinde iki ayğından ciddi bir operasyon geçiren Serhat Akın'ın sağlık durumu şimdilik stabildir. İkinci operasyon için bekletilmektedir.

Yorumcumuzun hastanede ne kadar kalacağı ise önümüzdeki 72 saat içerisinde belli olacaktır.

Kamuoyuna duyurulur.

 

"AYAKLARIMA SIKTILAR"

 

Bir YouTube kanalında yorumculuk yapan eski Fenerbahçeli futbolcu Serhat Akın, program çıkışında saldırıya uğradığını sosyal medya hesabından duyurmuştu.

Akın, ayağının kanlı fotoğrafını paylaşarak, "Program çıkışı ayaklarıma sıktılar son sözümüz Fenerbahçe" yazarak sarı lacivert renkli kalp emojisi koydu.

 

Etiketler