SON DAKİKA



Haber > Yaşam > 7 metre yükseklikten beton zemine düştü

7 metre yükseklikten beton zemine düştü

15 Haziran 2019 Cumartesi - 17:00




Karaman’da oyun oynamak için çıktığı pencereden beton zemine düşerek ağır yaralanan 9 aylık bebek O.K., hava ambulansı ile Konya’ya sevk edildi





Olay, öğle saatlerinde Karaman'daki Başakşehir Mahallesi’nde bulunan toplu konutlarda meydana geldi. Annesiyle birlikte geldiği dedesinin evinde ailesinden habersizce pencereye çıkan 9 aylık O.K., sinekliğe yaslanması sonucu 10 katlı apartmanın 2. katından yaklaşık 7 metre yükseklikten beton zemine düştü.

KAFATASI VE OMZU KIRIK, CİĞERİNDE KANAMA VAR

Bebeğin düştüğünü fark eden ailesi hemen sağlık ekibinden yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekibi, yaptığı ilk müdahalenin ardından bebeği Karaman Devlet Hastanesine kaldırdı. Kafatası ile omzunda kırık olan bebeğin ciğerinde de kanama tespit edildi. Doktorlar bebeğin daha donanımlı bir hastaneye sevk edilmesine karar verdi. Bunun için Konya’dan hava ambulansı istendi.

Konya’dan havalanan Sağlık Bakanlığı'na ait hava ambulansı kısa sürede Karaman Devlet Hastanesi'ne iniş yaptı. Burada ambulans içinde hazır bekletilen bebek, hava ambulansına alınarak Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Olay yeri inceleme ekibi ise bebeğin düştüğü binada inceleme yaptı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap