SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Eşinin üzerine benzin döküp, yaktı

Eşinin üzerine benzin döküp, yaktı

29 Mart 2021 Pazartesi - 17:36




Tekirdağ'da, Ekrem A, eşi Ayşe A.'yı üzerine benzin döküp, ateşe verdi. Vücudu yanan ve ağır yaralanan Ayşe A., hastaneye kaldırılırken, jandarma ekiplerince yakalanan Ekrem A. işlemlerini ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.





Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde meydana gelen olayda, tekstil fabrikasında çalışan, 2 çocuk sahibi Ekrem A.(29), eşi Ayşe A.’yı(29) motosikletle merkez Süleymanpaşa ilçesine bağlı Hacıköy Mahallesi’ndeki ormanlık alana götürdü. Ekrem A., motosikletteki şişede bulunan benzini eşinin üzerine döktü.

Ateşe verip olay yerinden kaçtı

Ayşe A.’yı ateşe veren Ekrem A. olay yerinden kaçtı. Alevler içinde kalan Ayşe A., kendi imkanları ile alevleri söndürmeye çalışırken bir yandan da yaklaşık 500 metre mesafedeki ana yola çıktı. Ayşe A.’yı görenler, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Gelen sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan Ayşe A., ambulansla Tekirdağ Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Ayşe A. hayati tehlikesi nedeniyle İstanbul’da yanık ünitesi bulunan bir hastaneye sevk edildi.

Yine aynı savunma

Jandarma ekiplerince başlatılan çalışmayla Ekrem A.,yakalanarak gözaltına alındı. Eşini yakarken, kendi ellerinde de yanıklar oluşan Ekrem A.’nın ifadesinde, bilindik bir savunmaya imza atarak eşinin kendisini aldattığını iddia etti. Ekrem A., jandarmadaki işlemlerinin ardından  sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap