SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Sinemaya adım atmakta imkansız oldu!

Sinemaya adım atmakta imkansız oldu!

17 Aralık 2023 Pazar - 10:09




Çocuk, genç, yaşlı… Salonlar bir bir boşalıyor! Bu rakamlar gerçek olamaz





Mısırımı alıp sinema keyfi yapayım demek de pahalıya patlıyor. Son zamlardan sonra sinema salonları da boş kalıyor. Hem sinema ücretleri hem de mısır fiyatlarını görenler bu kadar da olmaz dedi. İşte sinema bilet ve mısır fiyatları…

Her gün yeni bir zam haberi ile güne başlayan vatandaşlar bu kadar da olmaz dedi.Enflasyon ile birlikte artan fiyatlar her alanda etkisini gösterirken gıda, ulaşım, akaryakıt ve daha birçok alanda yeni zamlar görülüyor. Genç yaşlı fark etmeksizin eğlenmek isteyen kişiler artık sinemaya da gidemiyor. Böyle giderse tüm salonlar boş kalacak. İşte sinema bilet ve mısır fiyatları…

SİNEMA SALONLARINDAKİ FIRSATÇILIK

Uygun fiyatta eğlence arayışları arasında yer alan sinema keyfi yapmak da neredeyse imkansız bir hale geldi. Her alanda etkisini gösteren zamlar sinema salonlarına da teğet geçmedi. Gencinden yaşlısına kadar herkesin yeni çıkan filmleri izlemek için koştuğu sinema salonları yakında kepenk indirecek.

Sinemaya gitmek isteyen bir kişi bilet için ortalama 170 TL fiyat ödemektedir. Gittiği sinema salonu ve aldığı hizmete göre bilet fiyatları da değişiklik gösteriyor. Sinemanın vazgeçilmez atıştırmalığı olan mısırlar da artık tezgahlarda kalıyor. Bilet fiyatından daha pahalıya patlayan mısır fiyatlarını görenlerin ağzı açık kaldı. İki kola ve bir kutu patlamış mısırdan oluşan pakete ödenen 237 TL'lik fiyat fırsatçılık dedirtti. Sinemaya giden bir kişi 170 TL bilet parası ve 237 TL'lik patlamış mısır keyfi için toplamda 407 TL ödeyerek salonlardan ayrılıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap