SON DAKİKA



Haber > Yaşam > THY uçağı kalkış öncesi büyük tehlike atlattı

THY uçağı kalkış öncesi büyük tehlike atlattı

13 Ağustos 2019 Salı - 21:32




Türk Hava Yolları’nın Bodrum-İstanbul seferini gerçekleştirmeye hazırlanan yolcu uçağı büyük tehlike atlattı. Havalanmak üzere olan uçak karşısına aniden çıkan helikopter nedeniyle ani fren yaptı.





TK2517 sefer sayılı uçuşu gerçekleştirmek üzere Milas-Bodrum Havalimanı’ndan yolcu alımını yapan THY’ye ait yolcu uçağı kalkışa hazırlandığı sırada pistin yakınlarına iniş yapan bir helikopter nedeniyle aniden durmak zorunda kaldı.

Gazeteci İsmail Küçükkaya’nın twitter hesabından yaptığı paylaşıma göre, pilot ani bir refleksle uçağa son anda fren yaptırdı. Küçükkaya, yolcuların uçaktan indirilip salona alındığını yazdı.
Küçükkaya, uçaktan tahliye edilen yolcuların "Kule bunu nasıl fark edemez" diye tepki gösterdiğini de ifade ederken, "Yolcular, dikkati ve refleksi nedeniyle THY uçağının pilotuna teşekkür ediyorlar" diye belirtti.
Twitter adresinden yaşadıklarını paylaşan Metin Arolat  "Büyük tehlike atlatıyoruz.Bir açıklama da yok. Öyle bekliyoruz.insanın siniri iyice bozuluyor. Bizleri geçtim, uçaktaki ufacık dünya güzeli çocukları görseniz. İçi ürperiyor insanın." diyerek tepkisini dile getirdi. 

Büyük korku yaşayan yolcular o anları sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Büyük tehlikenin atlatıldığı uçak son anda durmayı başarırken uçakta bulunan yolcuların indirilerek terminale alındığı öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap