SON DAKİKA
SON DAKİKA


Başka Sorum Yok!
20.12.2021

Evet,

Yıllarca halkımızla birlikte olmaya çalıştım. Bu köşemden olsun gerekse sosyal medyadan olsun bu ülkeyi yönetenlere ve özellikle halkımıza bir sürü sorular sordum. Okurlarım adına çok memnunum. Ancak siyasiler adına aynı şeyi diyemeyeceğim. Çünkü beni arayan okurlarım, sorularıma yanıt verirlerken çözüm önerilerini de söylüyorlar. Elbette herkesin doğrularına göre.

Okurlarıma açıkça şunu söylemek istiyorum. Yıllarca insanlarımızı en kutsal değerleri üzerinden kandırıyorlar. Halkımız bir an önce bunun farkına varmalıdırlar. Artık uyanmalıyız. Ülkemizde aklını kullanmayan korkunç bir aydın kitlesinin ihaneti var. Doğruyu ve yanlışı gördüğümüz halde taraf olamıyoruz. Veya ülkede yaşanan olumsuzlukları dile alamıyoruz. Bunları halkımıza yeteri kadar aktarmayı başaramıyoruz.

Bakın, şöyle bir düşünelim. On kasım bin dokuz yüz otuz sekiz sabahından sonra kim olursa olsun yöneticilerimizin belki de hiç biri ATATÜRK’ ün, aydınlanma ve çağdaşlaşma çizgisini takip ederek halkımıza ve gençlerimize anlatmadı. Şimdi öyle görülüyor ki bunun bedelini çok derinden ödüyoruz. İşte ülkemizde yaşanan terör sorununda gelinen nokta..! Güney sınırlarımızdaki kaos. Emperyalist devletlerin, ülkemizi yıkmak adına yaptıkları sinsi çalışmalar yetmiyormuş gibi, halkımızın yaşadığı ekonomik zorluklar, yolsuzluklar ve enflasyon..!

Hatırlayacak olursak Ulu Önder, halkımız rahat yaşaması için vergilerin düşürülmesini meclise sunmuştu. Demek ki, devlet ilkelerle yaşar büyür ve halkı refaha ulaşır. Oysa halkımız, yarına nasıl çıkabiliriz hesabını yapıyor. Fındığını, Buğdayını, Pamuğunu, Zeytinini ve diğer ürünleri olsun yapancılara peşkeş çektirirsek, halkımız esaret içinde yaşam sürer.

O nedenle halkımızın artık bir an önce derin uykudan uyanması şarttır. Bizlerin doğruları neden konuşamıyor olmamızın yanıtını aslında buluyoruz ama ne hikmetse dile getiremiyoruz. Neden?

Başka sorum yok!

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap