SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bu kez okurlarımın sesleri yükselecek!
24.05.2024
Köşe yazıları, genelde yazarların düşünceleri ve yorumları oluyor. Okumak ve yazı hakkında düşünmek de okurlarımıza kalıyor. Kimilerine göre doğru, kimilerine göre yanlış yorumlarla değerlendiriliyor. Bu kez okurlarımdan aldığım iletileri onların onayı ile yayınlayacağım. Bakın okurlarımız bizi nasıl onaylıyor veya eleştiriyor. Karşılıklı yorumlayalım!

Trabzon’dan ileti gönderen okurlarımızın bir kısmı, mevcut iktidarı yeteri kadar denetleyemediği için Cumhuriyet Halk Partisini sorumlu tutuyor. Okurlarımdan biride benim amcaoğlu. Her gün beni arar olumsuzluklar karşısında CHP ne diyor diye sorusundan bıkar oldum. Haksızda değil. Çünkü çok duyarlıdır.

Tabii bir kısım okuyucularım da, destekledikleri iktidar partisine haksızlık yapıyorsunuz diye sitemde bulunuyorlar. Doğrudur. Herkesin fikri ayrı olacaktır. Ancak bizler doğruları söyleyemezsek ve yanlışlarla birlikte olursak bir vebal altına girmiş olmaz mıyız? Önemli olan hangi siyasi düşünceye hizmet edersek edelim asla doğruluktan ayrılmamamız lazım. Bizlerin görevi birilerinin hoşuna gitmeyen yönlerini, birilerinin hoşuna giden yönlerini yazmak olmamalı. Hepimizin düşüncesi yaşadığımız ülke daha güzel olsun, gelecekte çocuklarımıza daha huzurlu bir ülke veya dünya bırakmak değil mi? O zaman sorun yok demektir.

Rize’deki okurlarım ise daha radikal düşünerek sanırım yandaş düşüncelere sahip. Saygı göstererek şunu söyleyebilirim. Sanırım duyarlı yurttaş olamadık. Kızılderililer, yaşadıkları yöreyi emanet olarak görüyor ve gelecek nesillere bırakacaklarını çok iyi bildikleri için yurtlarını korumaya çalışıyorlar.

Özellikle bu iki şehrimizi neden yazdım. Bu illerimizde okur kitlesinin bir hayli yüksek olduğunu hissettim. Bazı okurlarım da, ülkemizin çeşitli şehirlerinden olduklarını, Trabzon’da ikamet ettiklerini yazıyorlar. Elbette Türk bayrağının olduğu her yer bizim. Onun için her yerde ikamet edebiliriz. Ancak bizin istediğimiz yanlışlıkları ve doğruları beraber paylaşarak güzel ülkemizi daha ileriye götürmek olmalıdır.

Bunu başaracağımıza inanıyorum.
Çünkü biz Türk milletiyiz!

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap