SON DAKİKA
SON DAKİKA


Duydum ki!
7.02.2022

Sana dil uzatılmış ATAM. Her gün konuşuyorlar hakkında. Bilemezsin ne yalanlar uyduruyor, ne iftiralar atıyorlar? Nerede ise senin Samsun’a çıkmadığını bile söyleyecekler. Belki de İsmet Paşaya dedikleri gibi sana asker kaçağı diyorlar. Bunlar fesli delilerin adamları ATAM.

Yıllarca konuşuyorlar da son yirmi yılı bir başka konuşuyorlar ATAM. Adını statlardan, caddelerden, havaalanlarından hatta belediyelerden silmekle gönlümüzden silebileceklerini sandılar. Fesliler her gün konuştu da sen 84 yıldır tek kelime etmedin NEDEN? Yine de sana olan sevgi ile baş edemediler. Edemeyecekler.! Bu iktidarın büyük yararı da oldu bize ATAM. Seni doğuştan severdik her Türk çocuğu gibi. Yaptıklarını da şeklen bilirdik. Bunlar sayesinde özde bilir olduk. Devrimlerini göle çalınmış maya sananlar her gün bir başka şaşkın. Yaptıkları her şey, senin büyüklüğünü perçinlemekten öte bir etki bırakmıyor, bir anlam taşımıyor. Vatanımızı kurtarmak ve halkımızın hür yaşaması için ayak bastığın Samsun’daki heykeline saldırdılar ATAM. Haberi alan ve ilkelerine sıkıca bağlı binler heykelinin çevresinde sevgi çemberi oluşturdular. Zafer anıtına dönmüştü heykelin. Hainler tarihe böyle bir resim bıraktırdılar. Küllerimden doğmak bu olsa gerek.! “ Güneş ufuktan şimdi doğar yürüyelim arkadaşlar” sözünü bu topraklarda söylemiştin ATAM. Öyle olacak. Silemezler seni gönlümüzden ATAM..

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap