SON DAKİKA
SON DAKİKA


Endişeliyim..!
6.06.2024

Ülkem adına,

Geleceğimiz adına,

Torunlarımız adına endişeliyim.

Sevr ve BOP devrede.

Türk Milleti Atatürk diyenler tehdit altında. Türkiye Milleti diyenler itibarlı. Siyasi İslam, yüce din İslam’ı esas kaynak Kuran’dan uzaklaştırıyor. Televizyonlarda izlenen programlar çok düşündürücü.

Gençler uyuşturucu batağında yüzüyor.

Emekliler aç sefil.

Tarım bitti.

Temiz siyaseti mumla arar olduk. Hukuk yok adalet yok..

Bu yoklar ülkesinde Mülteci işgali devam ediyor.

Emperyalizm acımasız yüzünü artık gösteriyor.

Kissinger’in bir lafı hatırlayalım.

“Türkiye Türklere bırakılmayacak kadar önemlidir” der.

Şimdi herkes Ruandalıları merak ediyor. Atmış altı uçak dolusu mülteci geliyormuş. Çeşitli türlerde eleştiriler var. Bu mültecilerin ülkemizde ne işi var? Ülkemize gelmesine kim karar verdi? Onlar, Avrupa Birleşik Devleti’nin EUROPOL askerleri olduğu iddiaları var.

Sorgulayan yok. Sorgulanan da kim ve kimler oda belli değil.

Suriye ve Afganlı mülteciler sayesinde ülkemizdeki iç huzurun nasıl bozulduğunu açıkça gördüğümüz halde devleti yönetenler ve sorgulayacak olanlar neden sessiz kalıyor?

 

Türkiye Cumhuriyetinin geleceğini etkileyecek kadar önemli olan emperyalizmin piyonlarına dur demek yerine, anayasa değişikliğini gündemde tutmak biraz manidar gibi..

Önemli bir konu da Milli Eğitimde.

İddiaların doğruluğunu bilmek vatandaşın hakkı olsa gerek.

Eğitim-İş İstanbul 2 Nolu Şube Başkanı, Türkiye’deki Suriye, Irak, Afganistan ve İran gibi ülkelerden göçle gelen mülteci öğrenci sayısı 1.4 milyona çıktı. Zorunlu eğitim çağında olmalarına rağmen yüz binlercesi okula gelmiyor. Evlilik, çocuk, işçilik gibi nedenlerle okulu terk ettiler. Milli Eğitim Bakanlığı buna rağmen mülteci öğrencileri e-okul üzerinde okula gidiyormuş gibi kaydetti diyor. Gerçeklik payı nedir?  Bu uygulama ile AB’den destek mi alınıyor düşüncesi olabilir. Ancak, ülke acısından başka bir tehlikenin boyutunu gösteriyor.

 

Dünyayı ele geçirmeye çalışan emperyalistler, Türkiye’yi istila etmeye çalışıyorlar. Zira Türkiye, dünyanın merkezi olduğunu çok iyi biliyorlar.Tarih bilgimizi araştırdığımızda Anadolu topraklarında beş büyük medeniyet yaşamış ve bu medeniyetlerin hepsinin sonu para ve göç hareketleriyle olmuştur. O nedenle mülteci olayları ülkemizin geleceği için çok tehlikelidir. Tüm siyasilerin hiç zaman kaybetmeden çıkar yol bulunmalı ve tüm gerçekler halkımızla paylaşılmalıdır.

Evet,

Endişeliyim hem de çok endişeliyim..

 

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap