SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kav Çakmayın…
29.11.2021

Trabzon’un en güzel ilçesin olan Beşikdüzü’nde tartışmalar bitmiyor. Öyle benziyor ki bundan sonra da bitmeyecek. Önceki AKP li Belediye Başkanı Sayın Bıçakçıoğlu, ülke gündemine uymuş afaki sözlerle maşalarını uçuruyor. Sayın Bıçakçıoğlu, Beşikdüzü’nde tüm yıkım projelerine imza atan sizler değil misiniz? Bunun en büyük kanıtı “ benden sonrası tufan sözü” size ait mi? Size aitse ne anlama geldiğini öğrenmek hakkımız olsa gerek. Böylesine kin ve nefretin nedeni güzel ilçeye sahip çıkan halkına mıdır?

Birilerin ateşi mi çıktı?

Nasırınıza mı basıldı?

Bu hazımsızlık nedir..?

Şimdi yine maşalarınızı kullanarak halka yanlış bilgiler aktarmaya çalışıyorsunuz. Türk hukukunda “kayyumun” ne anlama geldiğini ve nasıl atanacağını belki de bildiğiniz halde hırs ve kin uğruna halkın gözünde yanlış algı yaratmaya ve mevcut Belediye Başkanını küçük ve basiretsiz düşürüyorsunuz. Bu hırs ve kin, Trabzon’un tek CHP li belediye Başkanı oluşumudur acaba? Bu karalama politikalarınızı maşalarınızla yapıyorsunuz öyle mi?

Evet, sizlerin rantçı politikalarınızla CHP li Beşikdüzü Belediyesinin çalışmalarının elini ve kolunu bağladığı gibi Beşikdüzü’nün ekolojik dengesini ve güzelliklerini de bozdunuz. Yaptığınız yanlışlıklar yetmemiş gibi, çağımızın danışmanlık diye bir kurumun varlığından uzaksınız. Bu danışmalık olayını halkımıza kayyum atandı gibi asılsız bilgileri hangi hukuk kurallarıyla halkımıza yanlış algı yapıyorsunuz? CHP de” Eşbaşkanlık ve kayyum” ataması gibi bir olay yokken bu bilgileri nereden aldınız?

KAV ÇAKMAYI bırakın artık..!

Bu deyimin ne demek olduğunu da özellikle yazmak istiyorum. Kav Çekmek; bilmediğiniz bir konuyu inatla savunmaktır. …….!

Cumhuriyet Halk Partisini  başka yerlere çekmek için çirkin oyunlara girilmemelidir. Bu çirkinliği, kini, nefret ve gerginlik söylemlerini Beşikdüzü kaldıramaz. Özellikle vurgulamak istiyorum. Beşikdüzü Belediyesinde AKP li meclis üyeleri bir beyanatları, demeçleri yokken MHP li üyelerin yanlış bilgilerle  ilçeyi gerginliğe sürüklenmesi çok garip..!

Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun’a öyle bir masa bırakılmış ki gerçekten bir ilçe kendi kaderine terk edilmiştir. Elbette Büyükşehir Belediyesinin yardımını ve İller Bankasından alınan destekleri teker teker öğrenmek te bizlerin hakkı Bu bilgilerin halkımızla paylaşılmasını  Ramis Uzun’dan bekliyoruz… 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap