SON DAKİKA
SON DAKİKA


Liyakatsiz yöneticiler ve yozlaşma!
15.02.2021

Her zaman vurguladım yine vurguluyorum.


Israrla yazdım ve yine yazacağım.


Sömürülen, ranta kurban giden Beşikdüzü dedim tekrar ediyorum.


Rahatlatınız mı beyler?


Beşikdüzü, dünyada eşi benzeri olmayan Köy Enstitüleri ile alınırken şimdi hapishanesiyle televizyonlara çıkıyor öyle mi? Bu okulların eğitim sistemi ve burada eğitim görenler parmakla gösterilirken şimdi hapishane ile meşhur olmasıyla bu günlere geldi.

 

Bilgi, kültür ve eğitim devamlı beslenmeli. Aksi halde yozlaşma kaçınılmazdır. Bu güzel ilçemiz,” liyakatsiz” kişilerin yönetiminde yok oluyor. Bu kişilerin hizmet naralarıyla güzel ilçemize yaptığı en derin hatadır. Zamanında yanlış bir yatırım olduğunu ifade ettik. Ancak, şer gurubu ganimeti paylaşmak için, okullarıyla ismi anılan ilçeye bu yanlışlığı yaptılar. Ama ilçe halkı uyudu sesini çıkarmadı çünkü çıkarcılar ranttan pay bekliyorlardı.

              

Beşikdüzü, Kurtuluş savaşına öncülük yapan kişilerin olduğu bölge ve Büyükliman havzasının can damarıdır. Eğitimi ile öne çıkan okullar yuvasıdır.

 

Bu köşemden tüm cumhuriyet aşığı kişilere ve Beşikdüzü halkına açık çağrımdır. Cumhuriyetin onur kaynağı Köy Enstitülerinden biri olan Beşikdüzü’ne bu okulların anısına tüm halkın ve gelip geçen yolcuların görebileceği bir yere bir anıt yapılmasının çalışmalarına başlamış bulunuyoruz. Bu konuda tüm vatandaşlarımızın sorumluluk almasını bekliyorum.

 

Burada asıl görev Beşikdüzü Belediye Başkanımızın asli görevlerinden olmalı ve destekleyeceğini bekliyoruz. Bir Köy Enstitüsü öğretmenin çocuğu olarak ilçemin hapishane ile anılmasını asla kabul etmiyorum. Hapishane derhal üniversiteye dönüştürülerek eski yerine gitmelidir.

 

Beşikdüzü uyuma!


Bu kadar sömürüldüğün yeter…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap