SON DAKİKA
SON DAKİKA


Vizyonsuz hımbıl
11.10.2021

Beşikdüzü, önceki Belediye Başkanı Sayın Orhan Bıçakçıoğlu, yine sazı eline alarak güzel ilçemize yaptıkları yanlışlıkları mevcut Belediye Başkanına yüklemeye çalışmaktadır. Teleferiği çürümeye terk etti diyerek, başkanı istifaya çağırıyor. Öncelikle şu gözden kaçmamalı. Teleferiğin alt yapısını oluşturmadan hiç kimse gelip, teleferik seyahati yapması çok zor. İlçenin, çok daha önemli sorunları varken, teleferik Beşikdüzü’ne israftır ve hizmet için yapıldığı da soruları beraberinde getirir. Elbette Beşikdüzü hizmete muhtaç ve yatırımlara aç bir ilçe..!

Bu güzel ilçeye hizmet için yayla turizmine ihtiyacı, balık üretim ihtiyacı, yat turizmine ihtiyacı ve Roro taşımacılığı gibi ihtiyaçları varken teleferik elzem değildir. Ya fakülte….. Sayın Bıçakçıoğlu’nun, iller Bankasından para gelmediğini ve personel maaşlarının ödenmemesinin de doğru olduğunu söylerken, kendi zamanında sıkıştığı zamanlarda bakanlardan karşılıksız hibe aldığını da açıkça ifade ediyor.

Şimdi sizlere sormazlar mı; karşılıksız aldığınız hibe yardımlara rağmen, Türkiye’de nüfusa göre en çok borçlu belediye Beşikdüzü Belediyesinin olmasının nedenleri nelerdir. Bugün Beşikdüzü hangi sıkıntıyı çekiyorsa tek sorumlusu galiba sizsiniz. Milletin malına ve mülküne 18 uygulaması adı altında keyfi şekilde müdahale eden yine sizsiniz. Geçmişte yolun sahilden geçmesine neden olan yine sizsiniz. Mevcut Belediye Başkanını ağır kelimelerle suçlayabiliyorsunuz ama hibe bulduğunuz kaynaklar çok sevdiğim dediğiniz ilçeye para göndermiyor artık. Sayın Bıçakçıoğlu; büyük sel felaketi yaşayan ilçenin izleri hala silinmedi. Okullar diyarı ilçedeki mevcut okulları yıkarak rantın kucağına atan yine sizsiniz. Başkanım; Beşikdüzü’ne fakülte getirmek amacıyla, BEFAKDER’i kurdum. Çalışmadı çalıştırılmadı içi siyasetle doldu.

İlçede, bulunan yüksekokulun bölümleri ve devlet kurumlarının bazıları kapandı. Kimseden ses çıkmadı. Neden? Eleştiri, herkesin doğal hakkı ve demokrasinin temel kurallarındandır. Ancak, tüm Karadeniz sahilinde eli kolu bağlı muhalif bir belediye başkanına kabul görmeyen ifadeleri kullanmanız asla doğru olmaz. Sizlerin görülmeyen hibe kaynaklarınızla Beşikdüzü bugün o kaynaklardan neden yararlanamıyor acaba? Evet mevcut Belediye Başkanı sizler kadar becerikli, vizyonlu olmayabilir ve siyasi olarak kaynak bulamaya bilir. Sizlerin devlet kaynağınız vardı.

Sayın Ramis Uzun’un kaynağı sabır ve çalışanlarının gururla dik duran emekçileri var..!

İŞTE FARK BURADA!

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap