SON DAKİKA
SON DAKİKA


Acıları dindirme yerine acı veriyorsunuz
5.07.2019
Hatırlayın Çorlu’da 25 kişi tren faciasında yaşamını yitirdi. Yakınlarını kaybedenler olayın davasında mahkeme salonuna alınmadı. Protesto edenlere sert müdahale edildi. Polislerimiz vatandaşın üzerine sürüldü, mahkeme heyeti davadan çekildi. Vatandaş yanlışlara tepki gösterdi mi sürüyor, iftira ve çamurla kodese atılıyor ya da coplanıyor, biber gazı yiyor. Hükümet seyrediyor. 
Ülkemde hak, hukuk, adalet arayan milletimiz hor görülüyor. Hani millet sizin efendinizdi? Milletin oylarını aldıktan sonra gerisi tufan diyerek kendi bildiğinizi dayatmak adına her türlü yaptırımı yapmaktan imtina etmiyorsunuz. Sizlerin yanlışları nedeniyle tepki gösteren halkımızın üzerine bu milletin evladı polisimizi sürerek kazandığınızı sanıyorsunuz ama aldanıyorsunuz. 
Bu insanlar acılarının hesabının sorulmasını istiyor, devlet ise omuz verip acıları dindirmeye destek olması yerine coplatıyor. Emir kulu polisime yakınlarının hesabını soran milletime müdahale ettiriyor, polisimi bile incitiyorsunuz, acıları dindirme yerine acı vermeye devam ediyorsunuz. Neden? Siz koltuklarınızda rahat oturasınız diye. 

EDEPSİZ KİM ACABA?

Bülent Arınç’ı tanıyorsunuz di mi? Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi. Hani ilk oturumda maaşına 5 bin lira zam yapılan kişi. Çok dürüsttür, kul hakkı yemez, haksızlığa göz yummaz, millet için çalışır, kendi maaşını düşünmez, ne verirsen alır şikayet etmez diyeceğim ama nafile, hepsi yerle bir oldu.
Bir çırpıda yüzde 40 zammı alan Arınç, millet inim inim inlerken maaşını sorgulayanlara ‘edepsiz’ deme yanlışına düştü. Emekli, memur, işçi yüzde 5 zam alırken senin yüzde 40 zam alman hangi vicdana sığıyor? Kim edepsiz acaba?

KÖPRÜLER

Şu yaptık diye böbürlendiğimiz, geçmediği halde ücretini millete ödettiğimiz köprüler var ya. Oralar da tamirata gidildi, millet perişan edildi. 
Çözüm sunanlara aldırış edilmeden bildiğini okuyor etkili yetkili isimler. Tamirat nedeniyle indirim istedi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bizim karayolları elinin tersiyle itti. Allah aşkına nasıl olsa geçmeyenden de para aldığınız köprülerde geçiş ücretinde indirim yapıp onu da milletten alsaydınız, nasıl olsa eliniz milletin cebinden çıkmıyor!
İktidar mensupları alışmış milleti aşağılamaya, höst çekmeye, saldırmaya, kibre, her şeyi kendi bilir edasına, koltuk bende, güç bende diyerek durmak yok yola devam ediyor. 82 milyonun tepesinde bir tabaka oluştu, ülkemin nimetlerinden faydalanmak için her türlü adımı atıyor. Bu tabaka elbet bir gün hak ettiği cevabı alacaktır, o günler de çok uzak değil, bekleyelim görelim.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap