SON DAKİKA
SON DAKİKA


Aklımla mı, imanımla mı oynuyorsunuz?
2.06.2019
Evet ülkemizde neler oluyor diye hep birlikte şaşkınlıkla izliyoruz. Bu şaşkınlığı en güzel şekilde dile getiren ise 15 Temmuz'da eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip'i kaybeden Nihal Olçok oldu. Olçok, AK Parti’nin İstanbul adayı Binali Yıldırım’ın eski başkan Kadir Topbaş’ı ziyaret etmesine ve Yıldırım'ın "Seçimlerde de sağ olsun bize gösterdiği destekten dolayı şükranlarımı sunuyorum. Onun bıraktığı yerden hizmetler devam edecek" sözlerine isyan ederek, "Yahu neler oluyor. Siz Kadir Topbaş’ı FETÖ’den dolayı görevden istifa ettirtmediniz mi? Kimi kandırıyorsunuz beyler? Aklımla mı, İmanımla mı oynuyorsunuz?" ifadelerini kullandı.
Bu ifadelerin altına imza atmayan olmaz. Gerçekten neler oluyor, bir seçim için her yol mubah anlayışı hala devam ediyor. Bayan Olçok’un sözlerine sizler bizim aklımızla mı dalga geçiyorsunuz diye ekleme yapsam yanlış olmaz.

BİR HABER

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde, AK Parti'nin amblemi olan ampul biçiminde park ve gölet yapıldı. Şarkışla'daki sulama göleti işlevini yitirince, yenileme çalışmaları başlatıldı. AK Partili belediye, göletin bulunduğu bölgeyi parka dönüştürmeye karar verdi. Gölet de yeniden düzenlendi ve AK Parti’nin amblemi olan ‘ampul' biçiminde tasarlandı. Ampul göletin etrafına, aynı AK Parti ambleminde olduğu gibi 7 ışık huzmesi de konuldu.

CAMİYE GELMEDİN SAVUNMA VER

Sevgili okurlar gariplikler ülkesi olduk vesselam. İstanbul Çamlıca Camii’nde sabah namazına gelemeyen imam ve din görevlileri müftülüğe çağrılarak yazılı savunmalarının alındığı söyleniyor. Bu uygulamadan müftü ve imamların rahatsız olduğu ileri sürülüyor. Rahatsız olmayacaksın kardeşim, görevin emredildi mi gideceksin.

TERLİKLER BELEDİYEDEN

İzmit Belediye Başkanlığını AK Parti’den devralan CHP'li Fatma Kaplan Hürriyet, belediye ile TÜGVA arasında 25 yıllık protokol imzalandığı açıkladı. Hürriyet, “Protokole göre, TÜGVA'nın yapacağı bina, ya da diğer işlerini hep belediye yapacak. TÜGVA'nın terliklerini bile biz almışız. 3 bin liralık terlik alınmış. Ensar Vakfı’nın çilingirini bile biz karşılamışız. Böyle vakıf, cemaat bir sürü dernek var. Ayna alınmış bin 510 liraya. Sırf karşılıksız kazandırmak için tüm ortak giderleri biz ödüyormuşuz” diye konuştu. 
Vatandaşlar tarafından İstanbul seçiminin neden iptal edildiğini şimdi sanırım daha iyi analiz edilir. İstanbul’da da aynı tablo var. Belediyenin kaynakları bu gibi vakıflara oluk oluk akıtılmış. Bu akarların kesilmesine razı gelinmeyerek millet yeniden sandığa götürülüyor.

AH ÜLKEM AH

Millet çöken ekonominin altında inim inim inliyor bu kişiler yalakalığın alasını yapmak için 5 milyon liranın üzerinde para harcayarak ampul yapıyor. Belediyelerden kendilerine yakın vakıflara kaynakları akıtıyor, millet ise çile çekiyor. 
Ne diyeyim, Allah’ım sen bizlere sabır ver demekten başka.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap