SON DAKİKA
SON DAKİKA


Almanların Ülkücülere İhaneti
1.05.2021

Almanya’da yapılan bir araştırmada ülkücüler hedef tahtasına konuldu. Hemen söyleyeyim kafanıza ülkücüler kadar taş düşsün. Yahudi Komitesinin taşeronluğunu yapan araştırmada ülkücü hareketi hedef tahtasına koyarak aşırı sağcı akımlardan biri olduğu ifade edilip bu oluşumun Yahudiler, Kürtler, Aleviler, Hristiyanlar ve diğer azınlık grupları için "tehlike" teşkil ettiğini iddia etmişler. Bu Almanya Adolf Hitler’in yaptıklarını ne çabuk unuttu. Almanlar şu bilmeli ki, gerçek ülkücüler vatana, millete, bayrağa, devlete, inançlarımıza, kutsal değerlerimize el uzatanlar herkes gibi tepkisi koyanlardır. Gerçek ülkücülüğün temelinde ırkçılık yoktur, Almanlar ırkçılık arıyorsa kendi tarihlerinde yer alan, saf Alman ırkı yetiştirmek için milyonları ölüme götürün Hitler’i hatırlasın.

Azınlıklara karşı nefret ülkücülerin kitabında olmadığını bu araştırmayı yapanlar işlerine gelmediği için bulamamışlardır. Almanya’da bir ve beraber olarak dayanışma içerisinde olmalarında ne sakınca var diye sormak gerek. Açıklanan çalışmada da aşırı sağcı oluşumların, günlük yaşamlarında farklı kimlik veya aidiyet sorusuyla karşı karşıya kalan Türkiye kökenli gençlere tesir ettikleri, onların yaşadığı kimlik sorunlarının "MHP'liler tarafından kötüye kullanıldığı ve gençlerin kendi aralarında birbirilerine karşı kışkırtılıp, nefret beslemeye yönlendirildikleri" belirtiliyor. Hadi oradan be. Bu araştırmayı yapanlar hala Hitler kafasında. MHP, ülkücü gençleri bırakın birbirine karşı kışkırtmayı, bütün gençliğin ülkesini seven, Türk Bayrağı altında vatanına bağlı evlatlar olmasını öğütler. Son olarak ülkücülere ihanet eden Almanlara, gerçek ülkücülerin, Türk ve Türkçülüğü, Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Ne Mutlu Türküm Diyene” vecizesi ile tarif ettiği şekilde olduğunu hatırlatmak isterim.

BU KADAR YAĞCILIK OLMAZ

Pandemi nedeniyle yığınla sorunla uğraşırken Bartın Valiliği, kamu kurum ve kuruluşlarında yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanan personelin neden Kovid-19 olduğunun soruşturulmasını ve gerekçeler yeterli görülmez ise disiplin işlemi yapılmasını istediği ileri sürüldü tepkiler gelince bu genelge geri alındı. Allah aşkına hangi aklın hizmetinizdesiniz. Oturduğunuz makamda cumhurbaşkanını ve milleti temsil ettiğiniz yer olduğunu ne çabuk unutuyorsunuz. Bırakın şirinleri oynamayı, cumhurbaşkanına yağcılık yapmayı. Bu tip düşüncelerin sahipleri cumhurbaşkanına en büyük zarar verenlerdir. Üst makamlara şirinleri oynamak, yaranmak vb. gibi hamlelere gerek yok, bulunduğunuz makamın yetkilerini bu tip işgüzarlıklar için kullanmayın. İnanın millet bıktı yağcılık yapanlardan.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap