SON DAKİKA
SON DAKİKA


Almanya ve Abd'nin ülkücülere yanlışı!
30.09.2021

ALMANYA VE ABD’NİN ÜLKÜCÜLERE YANLIŞI

Almanya’da faaliyet gösteren ülkücüler için anayasaya aykırı şiddeti hayata geçirmek istiyor diye bir rapor hazırlanmış. Almanlara yazımın başında hatırlatayım, gerçek ülkücüler bulundukları yerin hep emniyet kilidi olmuştur. Onların olduğu yerde birlik, dirlik ve bütünlük vardır. Kendi geçmişine bir baksa Almanya gerçek ülkücülerin bulunmasının kendisi için de güven olduğunu anlar.

Aşırı sağcı diyerek gerçek ülkücülere karşı yol almaya çalışan Almanya dediğim gibi kendi geçmişi ile bir yüzleşmeli. Kavgacı, saldırgan gibi ifadelerle gerçek ülkücüleri suçlayanların aynaya bakıp insanların ve ülkelerin değerlerine karşı saygı göstermeyi öğrenmeleri gerekir.

Şunu da söyleyeyim, gerçek ülkücüleri örgüt gibi lanse etme yanlışına düşen Almanya örgüt arıyorsa koynunda beslediği, dinimizi kullanıp İslamcı geçinenler ile ülkemizin düşmanı olan terör örgütlerine bakmalı.

Sen ülkende benim askerime, vatandaşıma tetik düşüren kahpelere sahip çıkacaksın, Türk olmanın şerefini taşıyan ülkücülerin gösterdiği tepki karşısında rahatsız olup yasak getirme yolunu seçeceksin, sonra da çıkıp insan hakları, demokrasi ve özgürlük dileceksin. Hadi orada be Almanya! Ne yaparsan yap gerçek ülkücülerin savunduğu ülkücü hareket engellenemez.

KAFAYA BAK KAFAYA!

Almanya’nın ülkesindeki terör örgütleri ile ilgili adım atma yerine ülkücüleri hedef almasının ardından ABD Temsilciler Meclisi Genel Kurulunda, “Ülkü Ocaklarının yabancı bir terör örgütü olup olmadığının araştırılmasını” öngören bir madde yer aldı.

ABD’nin kendisinin terörist olduğunu unutması ise manidardır. Kafaya bak arkadaş! Türkiye’nin birliğine, bütünlüğüne, bayrağına, milletine, vatanımızı karşı her türlü ihaneti yapan teröristlere kucak açan ve kan gölüne çevirdiği ülkeleri sömürüp sonra topukları yağlayan ABD’nin ülkücüleri hedef alması çok manidardır. Ülkü ocaklarından ve gerçek ülkücülerden terörist çıkmaz, çıksa çıksa vatan, millet, bayrak, devlet sevdalıları çıkar.

ABD’nin ve Almanya’nın ülkücüler ile ilgili bu girişimine bakıyorum da okkalı bir cevap veren çıkmıyor. Sonuç itibarıyla benim ve tüm dünyanın bildiği gerçek ülkücülerden terörist çıkmaz. Terör ile ülkücüleri aynı paralelde değerlendirme peşinde olanlar düştükleri yanlışın umarım bir gün farkına varırlar.

GEZİ İLE BAĞLANDI

Üniversite öğrencilerinin yetersiz yurtlar ve kira artışları nedeniyle barınamıyoruz diye tepki göstermesi Gezi Parkı olayı ile ilişkilendirildi. Şaşırmamak elde değil. Sorunun kaynağına inmek, öğrencileri dinlemek yerine hemen karşı bir suçlama yapılıyor. Varsa provoke eden ayıklarsın. Bir de sorunu görmezden gelip televizyon ekranlarında bazı siyaset bilimcilerinin pişkin pişkin iktidar yalakalığı yapmaları var ki sorma gitsin. Sanırım onların da bir eli yağda bir eli baldı.

İktidara kim muhalefet ederse ya FETÖ’cü oluyor ya düşünce terörist ya da Gezici oluyor. Bunlar yetmemiş gibi algı denilerek karşı atağı geçilip suçlamalar yapılıyor. Bunları söyleyenler hiç aynaya bakmıyor mu Allah aşkına?

Yoksulluk, yolsuzluk ve yasakları önleme adına yola çıkan iktidar partisi çözüm için kendisine muhalefet edenlere saldırmak, hakaret etmek, mahkemeye vermek, yaftalamak, suçlamak yolunu seçmesi acaba neyin habercisidir dersiniz?

Sokakta kime sorsam iktidar partisinin iş başına geldiği ilk dönemi ile ikinci dönemin ilk yarısını anlatır. Ya sonrası yok. Çünkü partinin üst kadrosu dağıldı, yola çıkılanlar, yolda bulunanlarla değiştirildi.

Zamlar almış başını gidiyor, düşünen, yazan hapse tıkılıyor, tepki gösterenlere baskı yapılıyor, enflasyon tavan yapmış, iç ve dış borç artmış, cemaat ve tarikatlar sorunu ortada duruyor, Merkez Bankası’ndaki rezervler tüketilmiş, üçer beşer maaş alanların sayısı artmış, makam aracı saltanatı sürüyor, orman yangınlarında sınıfta kalınıyor, başlayan eğitim aksak yürüyor, çiftçinin tarlasına, traktörüne haciz geliyor, memur, işçi, emekli borç batağında, çarşı pazarda fiyatlar almış başını gidiyor, mutfaklarda yangın büyüyor, milletin cebi delik, bunların sorumlusu kim? Elbette iktidar.

Sorunlar yumağı ortada dururken hiçbir şey olmamış gibi ortalığı güllük gülistan gösterme gayretleri bilesiniz karşılık bulmuyor. Bu doğrultuda millet her karşı görüş belirteni suçlayan iktidar partisine soruyor sizin hiç suçunuz, hatanız yok mu?

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap