SON DAKİKA
SON DAKİKA


Biden Zırvalamış
17.08.2020

Ülkemiz üzerinden elini çekmeyen ABD’nin başkan adayı Jeo Biden, seçimi bırakmış ülkemizle ilgili 7 ay önce laf salatası yapmıştı. Konunun şimdi yeniden gündeme getirilmesi ise manidardır. “Muhalefetle bir olup Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı devireceğiz” demişti bidon.

Bunca zaman sonra bu sözler yeniden gündem olsa da bu konuda bidona destek çıkmayacağını herkes biliyor. Ülkemizde değişime karar verecek bir tek adres vardır, o da Türk milletidir. Bidon hala eski günlerde kalmış, emrettiği Türkiye ve millet var sanıyor. Bidona bir hatırlatma yapayım, Türk milleti ABD oyunlarının bedelini her türlü ödedi, ödemekten de imtina etmedi.

Kendi ülkesindeki seçimi bırakıp Türkiye’yi hedef almasına acaba hangi karın ağrısı neden oldu dersiniz? Ülkelerinde koruma altına aldıkları FETÖ liderinden mi acaba emir aldı bu bidon, yoksa terör örgütleri ile yaptığı iş birliği nedeniyle onların değirmenine su taşımak için mi bu sözleri sarf ediyor? Kendi paçalarından akan her türlü pisliği temizlemek yerine Türkiye’ye dil uzatmıştı. Bu bidonun unuttuğu bir gerçek var, o da Türkiye’de kendisine taşeronluk yapacak iktidarın ve muhalefetin olmadığıdır. Bidona Türkiye eski Türkiye değil, “Başka kapıya” hatırlatmasını yine yapalım.

BUNLARI KİM SUSTURACAK?

Sevgili okurlar, ülkemizde din üzerinden ahkam kesenlere bazı akılsızlar da eklenmeye başladı. Hüseyin Çevik denilen bir kişi, yaptığı konuşmada "Bir huri dünyaya tükürse dünyadaki bütün okyanuslar, denizler bal olur. Tadından içilmez. Bir huri serçe parmağını dünyaya uzatsa dünya nurla bembeyaz olur. Bir huri kolundaki bilezikleri dünyaya sarkıtsa güneş, ay, yıldızlar söner. Bir huri dünyaya inse dünyadaki bütün erkekler kendini öldürür. Hepsi 18 yaşında, bakire, her ilişkiden sonra tekrardan bakire oluyorlar" şeklinde ifadeler kullandı.

Huri’nin parmağı üzerinden zırvalayıp durmuş. Bizim dinimizde yeryüzünü ve insanlığı yoktan var eden bir tek kudret vardır, o da Yüce Rabbim. Hadi oradan! Arkadaş ne günlere geldik, bu tip adamların aklı fikri hep bilezikte ve cinsellikte neden olur? Bu tiplere kim dur diyecek Allah aşkına?

SORUMSUZ BİR BEYİN

Cumhurbaşkanlığı Arşiv Daire Başkanı Muhammet Safi denilen bir zat İsmet İnönü ve Şükrü Saraçoğlu’nun gizli yazışmalarını deşifre etti. 12 adaları İnönü’nün almadığını söylemiş. Bu kadar sorumsuzluk ve cahillik olur mu?

Bu sorumsuza, “Devletin arşiv sorumlusu bir beyin, 1939-1945 arasında süren II. Dünya Savaşı’nda 60 milyona yakın insanın öldüğünü bilmiyor olması bir yana, o savaşta ülkesini bu felakete dahil etmeyerek koruyan ve belki de bu beyefendinin bir baba sahibi olmasını sağlayan İsmet İnönü ve dönemi bilmemesi utanç verici. Almanların bu teklifinin Türkiye'yi savaşa dahil etmek olduğunu bilmemek çok ‘safi’ değil. Bir an evvel, makamını terk etmesi dileğiyle” yapılan paylaşım en güzel cevap olmuş.

Arşivlerimizi kimlere teslim etmişiz! Şunu söyleyeyim, bu zat tarihi belgeleri yok ya da tahrip edebilir, üzerlerinde oynayabilir, buna fırsat verilmeden bu zat görevden alınmalı. Bu kadar iktidar yalakalığı yapılmaz be adam! Lanet olsun bu tip düşünceye sahip olanlara!

Sev, beğen, destekle de devletin arşivini bu anlamda yalakalık için kullanmak da neyin nesi? Dilerim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu saçmalıkları ve sorumsuzlukları yapmaktan imtina etmeyenler için gereğini yapar.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap