SON DAKİKA
SON DAKİKA


Biraz delikanlı olun
1.09.2020

 
30 Ağustos Zafer Bayramı kısıtlamalara rağmen tüm yurtta kutlandı. Kim ne derse desin bayramın tadı salgın nedeniyle kaçtı. Buna rağmen milyonlar yine Anıtkabir’e giderek silah arkadaşları ile birlikte ülkemizi kurtaran, cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla andı. Kutlamalara gölge düşürmek için o kadar yanlışın altına imza atıldı ki şaşırmamak mümkün değil. Atatürk’ü yok saymaya kadar işi götürenler bile oldu.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusunun anıldığı anları ekranlardan aşağılık bir sözcükle yansıtan örümcek kafalılara, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın, “Cumhuriyetimizin kurucusu, Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, milletimize bu muazzam zaferi yaşatan kahraman Türk Ordusunu rahmetle ve şükranla anıyorum. Tarihin her sayfasına kahramanlık hikayeleri yazdırmış, istiklaline aşkla bağlı milletimizin ayak izleri, geleceğimiz için en büyük ilham kaynağıdır” ifadelerini armağan ediyorum.

Atatürk ve silah arkadaşlarına karşı film fırıldak peşinde olanları da Erdoğan kadar delikanlı olmaya davet ediyorum. Delikanlılığın bıyık, sakal bırakıp kimliğinde erkek yazanlara ait bir sözcük olmadığını da belirtirim.
Bir başka güzel olay ise Cumhurbaşkanlığı İletişim Dairesi Başkanlığınca hazırlanan ışık gösterisi ile yaşandı. Cumhurbaşkanlığında düzenlenen İHA gösterisinde ise Saray’ın üzerinde Mustafa Kemal Atatürk’ün Kocatepe’deki silüetinin yansıtılması büyük beğeni topladı. İletişim Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen gösteride zafere giden yoldaki önemli figürlerin canlandırılması yapıldı. Bu, Türk milleti tarafından beğeni ile izlendi. Düşünen ve yapanlar takdir edildi.

Ülke ve millet olarak birliğe, bütünlüğe ve dayanışmaya en çok ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde Cumhurbaşkanı’nın eşinin sözlerinin ve İletişim Dairesi Başkanlığınca hazırlanıp Cumhurbaşkanlığında yapılan paylaşımın anlam ve önemini bu günleri maniple etmeye çalışanların iyi okumasını tavsiye ederim.



SKANDAL SÖZLER

Türk milletinin varoluşunu sağlayan, kan ve gözyaşı ile sulanmış Türk milletinin coğrafyasını alın teri ve emek ile baştan yaratan Atatürk’e saldıranların ve Anıtkabir’e giden devlet erkanının görüntüsünün altına “Devletin zirvesi Anırkabir’de” diye yazacak kadar alçaklaşan bir anlayışın ben Türk olduğundan şüphe ediyorum. Dinimle alakalarının ise hiç olmadığını söylüyorum.

Bu anlayışta olanların üzerinde yaşadıkları vatanı, sahip oldukları cumhuriyeti armağan eden Türk büyüklerine yaptıkları saldırının adı dediğim gibi alçaklıktan başka bir şey değildir. Atatürk ve silah arkadaşları ülkemizi kurtarmasaydı ona bu hakareti layık görenlerin adları tıraşkanyan olurdu.

Atatürk ve silah arkadaşlarının emanet ettiği ülkede ona karşı her türlü alçaklığı yapma cüretini bile onun sayesinde yaptığınızı unutmayın bre gafiller! Şunu bu alçaklığa soyunanlara bir kez daha hatırlatıyorum ki, Türkiye Cumhuriyeti, Türk milleti, Türk devleti, Türk vatanı olarak Türk bayrağının altında ilelebet var olunacak, bu alçaklara da fırsat verilmeyecektir.

Bugün nefes alıyorsanız, ona hakaret etme şerefsizliğini gösteriyorsanız, nerede ve hangi ülkede olduğunuzu hatırlayın, hatırladığınızda bulunduğunuz ülkeyi size onun silah arkadaşları ile savaşarak kazanıp bıraktığınız da aklınıza gelir. Şunu iyi biliyorum ki, o bugün yeniden dirilip dünyaya gelse bugün ona alçakça saldıranlar topukları yağlayıp kaçacak delik ararlar.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap