SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bu hainler unutulmayacak
15.07.2019

Bugün yüreklerimize kor alevlerin düştüğü günün yıldönümü, 3 yıl önce hainlerin kalkıştıkları darbe girişimi nedeniyle yüzlerce vatandaşımızı şehit verdik, binlerce vatandaşımız gazi oldu. Bizlere bu acıları yaşatanları bir kez daha lanetliyorum.

Memleketimin uçuruma doğru gidişine dur diyen şehitlerimizi rahmetle, saygıyla anıyorum. Yaralananlara geçmiş olsun diyorum. Bu hainlerle birlikte ülkemize, milletimize, bayrağımıza, devletimize dil uzatanlar, tetik düşürenler, ihanet edenler yıllar geçse de hiç unutulmayacak, tarihin kara sayfaların da yer alacak, okuyanlar tarafından lanetle anılacaktır.

Bugün çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Günün anlam ve önemine binaen herkes bizlere yaşatılan bu hainliğe tepkisini koyacak. Ülkemizi saran bu zehir sarmaşığının dal budağı doğrandı, ihanet şebekesi tükendi mi derseniz hayır, gün geçmiyor FETÖ operasyonları yapılıyor. Demek ki yıllarca milleti aldatmış 15 Temmuz günü yaşananlara neden olmuşturlar.

Yıllar geçse de millet, “Bu hainlerin siyasi ayağında kimler vardı, onlara neden sıra gelmedi, bu kalleşlere kimler siyasette yol arkadaşlığı yaptı?” sorusunu soracak. FETÖ’nün kökünün kazınması için bu hainlerin siyaset ayağının ortaya çıkması ve onlara şehitlerimizin, gazilerimizin ve ülkemize yaşattıkları karanlık günün hesabı sorulmadan bu dava bitmeyecek.

Bu kalleşlerle mücadele adına atılan adımlara karşı çıkan bir kişi göremez, duyamazsınız, ancak bu örgütün siyasi ayağı ortaya çıkmadığı sürece kafalardaki endişeler ve beklentiler son bulmayacaktır. Haftada bir FETÖ operasyonlar ile onları bulmak, ortaya çıkarmak adına yapılanları destekliyoruz. Ancak günah ortaklığı yapan siyasi ayağı hesap vermediği sürece milletin beklentileri son bulmayacağını da hatırlamak gerekir.

Dünyaya ders verir şekilde millet olarak 15 Temmuz gecesi ülkemize, rejime, sahip çıkma adına alçaklara karşı sergilediğimiz kahramanlığı unutmayacağız, unutturmayacağız. Allah bizlere bir daha böyle ihanet yaşatmasın. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap