SON DAKİKA
SON DAKİKA


Çaldılar
3.06.2019

Bu söz artık herkesin kelime haznesinde yer buldu. Vatandaş sıkıştı mı iktidarın arkasına sığındığı bu sözcüğü karşısındakine yapıştırıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimleri yenilenecek. Adaylar boy gösteriyor. Trabzonlu Ekrem İmamoğlu halkla buluşup kentin derdiyle dertlenmeye, vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ederken iktidar partisi adayı Binali Yıldırım önce oyların çalındığı söyledi, ardından İstanbul Otopark İşletmeleri Tic. AŞ’nin zarar etmesini, “Niye zarar ediyor anlamış değilim” sözleriyle değerlendirdi.

Ben söyleyeyim, ‘çaldılar’, bu nedenle zarar ediyor.

BAK SEN!

Bu seçim insanı saçmalamaya kadar götürüyor. AK Parti’nin Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Gültürk, cami içerisinde kadınlara yaptığı konuşmada zırvalamış. Bu zat, 'AK Parti’ye oy verilmezse din elden gider' şeklinde sözler sarf etmiş.

Sen kimsin be adam! Size oy verilmezse din elden gidermiş, hadi oradan zavallı! İnsanların dinini sorgulayacak, onların oy vermeleri halinde dinlerinden olacağını söyleyecek kadar gözü dönen bu adamlar seçime kutsal dinimizi bile alet edecek kadar küçüldüler.

Camide siyaset olur mu? Dinimi kullanıp siyasi propaganda yapan bu adama söylenecek söz ise 'Allahım seni ve senin gibileri ıslah eylesin'dir. Düşün dinimin yakasından artık!

HAYDAAA!

Adı üstünde Sağlık Bakanlığı, vatandaşa sağlık dağıtan bir kurum. Gelin görün ki insanların sağlığının bozulması için sorumsuzca adımlar atılıyor. Şehir hastaneleri yapıyoruz diye övünen anlayış, mevcut hastaneleri içinden bulunduğu çıkmazdan kurtarmak yerine milyonlar verip toplantılar yapar, temizlik işlerinde israf önleme politikası uygulamaya kalkışır.

Yığınla yanlışa bir yenisi eklendi. Hatırlarsınız, avukatın etek boyunu ölçmeye kalkışan hakim gibi Sağlık Bakanlığı da taşeron işçiler için öyle yasaklar getirmiş ki şaşırmamak elde değil. Sataşmak, şarkı söylemek, hiyerarşiye uymamak gibi yasakları anladık da, tedavisi mümkün olmayan hastalığa tutulmak ile makyaj yasağını anlayamadık.

Arkadaş biri çıkar bayanın eteği, diğeri makyajı ile uğraşır. Sizin başka işiniz yok mu? Ülke batıyor be, sağlık sektörü çöktü onunla ilgilenin Allah aşkına! Bir de tedavisi mümkün olmayan hastalığa yakalanmak yasakmış!

Haydaaaa!

Eğitimden başla sağlığa kadar yaşanan çarpıklıklar inanın milleti güldürmeye başladı. Bu hatalardan sanırım sizler de kendinize gülmeye başladığınız zaman vazgeçeceksiniz, ama ben söyleyeyim, o zaman çok geç olacak.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap