SON DAKİKA
SON DAKİKA


Canavar hortladı
4.07.2019

Ülkemizin ekonomik çöküşü sonrası görünen enflasyon rakamı açıklandı.

Enflasyonda 2019 yılı Haziran ayında bir önceki aya göre %0,03, bir önceki yılın Aralık ayına göre %5,01, bir önceki yılın aynı ayına göre %15,72 ve on iki aylık ortalamalara göre %19,88 artış gerçekleşti.

Bu rakamların birde görünmeyen yüzü var ki sormayın gitsin. Millet enflasyonun yüzde 50’ye dayandığını söylüyor. Çünkü ekonominin acı tablosunun bedelini onlar ödüyor. Maaşına bir oturumda 5 bin lira zam yapan, elektrik, doğalgaz, çay, benzin ve motorin olmak üzere yapılan zamlara çıtı çıkmayan iktidarın ve ortağını bu rakamlar ne kadar ilgilendiriyor unu zaman içerisinde göreceğiz.

Gerçi iktidarın ortağı bunları fark etmiş değil, hala başka konulardan bahsedip vefa arıyor.

Terörist başının mektup arkadaşlığına, katilin devletin ekranlarına çıkmasına ‘biz ittifakız vefalıyız’ diyerek ses çıkarmayanın vefadan bahsetmesi mümkün değildir. Vefa, millet için, devleti için, bayrak için, şehitler için, tek vatan için geçerlidir. Bu değerlerimize ve vazgeçilmezlerimize karşı yapılanlara vefalı olma adına ses çıkarmayan anlayışın karşısındakine vefa dersi verme hakkı yoktur.

O kadar vefalısınız ki millet inim inim inliyor iktidara çıt çıkmıyor, aman neymiş efendim ittifaksınız. Bana göre en büyük vefa gösterilmesi gereken millettir. Çünkü siz milletin vekilisiniz. Artık bu tip yüksek volüm tehdit kokan söylemlere milletin karnı tok. İyide oluyor, durmak yok bu yolda devam deyin millet sizlerin gerçek yüzünüzü öğrenmiş oluyor.

Beyler enflasyon canavarı hortladı, milleti hortumluyor siz hale farklı tellerden konuşuyorsunuz. Beri gelin de milletin yaşadığı zorluklara çare bulun. Azıcık millete karşı vefa duygunuz var ise bunu yaparsınız, yapmazsanız millet gereğini yapmak için sabırsızlıkla bekliyor. Çok vefalısınız ya, hadi gelin millete vefa örneği gösterin bakalım ne kadar doğrusunuz.

CEMİL USTA

Ekranlarda yaygın medyada boy gösteren Fatih Altaylı diye bir zat var. Absürt konuşmalar ile kendini gündeme getirir bazen. Bezen elinde viski bardağı ile tribünlerde boy gösterir, aldığı dolarcıklarla ahkam kesen bu zat Trabzonspor’un efsane kaptanının adının futbol sezonuna verilmesine aşağılık bir yaklaşım göstermiş ve zırvalamış.

Sorsan bu zata her telden konuşur mangalda kül bırakmaz. Bak Fatih, o kaburgacı dediğin Usta ile, ‘ben Trabzonspor’un kaptanıyım bir başka takımın kaptanının arkasında sahaya çıkmam’ diyen efsane Dozer Cemil ile mukayese etmişsin.

Sen ne kadar kötü yürekli bir insansın, gerci sana insan bile denmez. Kaburgacı ustayı küçümsediğimi sanma onun emeğine alın terine saygım sonsuzdur. Ancak senin küçümseyen söylemlerin ile bir camiayı aşağılamaya, aklın sıra laf salatası yaptın hadi oradan be.

Sen git puronu üfle, viskini iç, boyundan büyük laflar etme. Hele hele Trabzonspor ve efsane kaptanı için konuşma. Yaptığın yanlışı temizle ve Trabzonspor camiasından, Trabzon’dan ve Cemil Usta’nın ailesinden özür dile. Gerçi sende o cesaret ve yüz yok ki yanlışın karşısında özür dilemek bir erdemlik diyerek bunu yapasın. Dilemezsen bilesin ki bu ayıbınla ölene kadar yaşayacaksın.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap