SON DAKİKA
SON DAKİKA


Geçmiş unutulmaz!
22.06.2019

İmralı’dan mektup var. Terörist başı bebek katili ile görüşmelerin önünü 8 yıl sonra açan iktidar muhalefeti bu teröristin örgütü ile ilişkilendirme gayretleri ne yazık ki kabul görmüyor. Millet rakiplerine teröristlerle kol kola girdiğini söyleyen iktidarın bu hamlesini görmezden gelmiyor biline.

Bir seçim uğruna unutulan ekonomik krizin faturasını acı şekilde ödeyen vatandaş artık iktidarın yerel seçimi genel seçim havasına büründürmesini yemiyor biline. Dış borçtan iç borçlanmaya kadar rakamlar yukarı doğru zıplayarak gidiyor çözüm bulunmadığını millet takip ediyor biline.

Trabzon başta olmak üzere Karadeniz illerine yapılan çirkin yakıştırmaların milletin tansiyonunu fırlattığı biline. İstanbul’un seçilmiş belediye başkanını darbeciye benzetmek hamlesi geçerli olmuyor biline. Yunan benzetmesi yaparak rencide edilen iller bunu unutmayacak biline. Hiç bu kadar bir il ve bölge rencide edilmemişti, bunun vatandaşları yaraladığı biline.

Ülkemin cumhurbaşkanı 82 milyon vatandaşı kucaklama yerine seçim uğruna muhalefete gönül verenlere her türlü yaftayı yapıştırmaktan imtina etmemesi üzüntü yarattı biline. Ülkemizde yaşayan herkesin aynı düşünceye sahip olup tek kişiye biat etmesi yönünde verilen gayret unutulmayacak biline.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener , “Şimdi, Sayın Binali Yıldırım da, Ekrem İmamoğlu da kardeşim yarışıyorlardı fakat Sayın Erdoğan sahneye indi. Diyor ki, ‘Ordu Valisi'nden özür dilemezse makama gelemez' Seni seçen bu millet iradesi. Ama bu özür içinde duralım. Peki, Gaziantepli hemşerilerimize ‘Öküz' diyen o milletvekili özür diledi mi? Özür talep ettin mi? Milletin yarısına ‘Adiler' diyen Tarım Bakanı'ndan özür talep ettin mi? ‘Ananı da al git' dediğin çiftçiden özür diledin mi? Sayın Bahçeli sana ‘Alçak, şerefsiz' dedi. Sen ondan özür talep ettin mi? Sen Bahçeli'ye ‘Irkçı, faşist' dedin. Özür diledin mi?” diye sordu. Hep demişimdir dünün yarınlara seninle yürür. Unutulmaz. Millet unutsa bile arşivler unutmaz biline.

Karşılıklı bunca söylem milletin canını sıkmaya ve üzüntü yaratmaya başladı. Seçim adına kullanılan dilin artık yumuşaması, insanların birbirlerine sevgi dili ile hitap etmesi, kucaklaşması adına adımları bekliyor millet biline.

Son olarak Trabzon’un Araklı ilçesinde sel oldu yüreklerimiz yandı. Sağ olsunlar bakanlar, milletvekilleri geldi, yaraların sarılacağını söylediler. Kısa zamanda söylenilenler yerine getirilir umarım. Millet verilen sözleri unutmaz biline.

Sonuç itibari ile germeyin artım milleti. Üzmeyin artık milleti, kutuplaştırmayın milleti, hakaret etmeyin insanlara, bir oy uğruna rencide etmeyin kentleri, bölgeleri, yarın yüz yüze bakılacak. Millet olarak hamurumuzda vardır, iyi günde kötü günde birbirimize destek olmak gelin bu duyguların kaybolmasına neden olmayın. İnanın millet artık daha fazla ülkemizin sosyal, ekonomik ve kültürel anlamda çöküşüne seyirci kalınmasını unutmayacak biline.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap