SON DAKİKA
SON DAKİKA


Gönül Belediyeciliği
5.05.2019
Gönülden hizmet yapmak, gönül adamı olmak gerçekten takdir edilecek bir davranış biçimidir. 
Gelin görün ki gönül adına yola çıkan iktidar partisinin Balıkesir Belediye Başkanı, 400 çalışanı kapı önüne koydu.
Şimdi sormak gerek bu nasıl gönül işi diye. İnsanları seçim zamanı demek ki bu başkan kandırmış. Muhalefete işçi kıyımı yapıyor diye yüklenen iktidar partisinin Ramazan öncesi milleti ekmeğinden etmesinin adını varın siz koyun.
Gönül belediyeciliğine bir örnek isterseniz, seçim döneminde verdiği sözleri yerine getirmekten imtina etmeyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, öğrencilerin İstanbul Kart ücretlerini 85 liradan 50 liraya indirirken, 0-4 yaş arası çocuklu anneler ile 12 yaşa kadar çocukların ücretsiz olması talimatını verdi. 

Bitmedi konutlardaki su fiyatlarının ilk 20 metreküpü için yüzde 40 indirime gidilmesi yönünde de talimat verdi. Şimdi sormak gerek hangisi gönül belediyeciliği.
Diğer taraftan 4 yerden maaş aldığını iddia ettiği Suriyelilerin akarını kesen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a nefret suçu işlediği için soruşturma açılmış. Gel de şaşırma. Meydanlarda nefret dilini kullananlar hakkında adım atılmayıp, ülkemin vatandaşına tanınmayan imtiyaza sahip olanlara karşı atılan adıma yaptırım hiç de şık olmadı.
Aksaray’da MHP’li üyelerin belediyenin tabelasına T.C.  ibaresinin konulma önerisi CHP ve İYİ Parti’nin desteğini aldı, AK Partililerin ret oyu vermesi sonrası kabul görmedi. Yorumu vatandaşlarımıza bırakıyorum.

AĞAOĞLU KORKMA

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, “Camiaların büyüklüğünü bize öğretmek kimsenin haddine değil” demiş. 
Ağaoğlu böyle kükrerken unuttuğu bir gerçek var, o da camiasının insanlarına sahip çıkmak, onların başarılarını takdir ve tebrik etmek. Ancak, Trabzonspor’da yöneticilik yapıp dünya kenti İstanbul’un belediye başkanlığına seçilen Ekrem İmamoğlu’nu tebrik etmekten de korkmamak gerek. Ağaoğlu ve ekibinin bu yanlışını ne zaman düzelteceğini camia bekliyor. Korkmayın Trabzon’un yetiştirdiği İmamoğlu’na tebrik elinizi uzatmaktan.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap