SON DAKİKA
SON DAKİKA


İmamoğlu'na proje diyenler
25.06.2019
İstanbul seçmeni mühür bende, benim dediğim olur dedi Trabzonlu Ekrem İmamoğlu’nu ikinci kez İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçti. Yüreğinden millete sevgi tohumu dağıtan, ayrım yapmadan herkese elini uzatan, nefret dilini kullanmayan, sahip olduğu gelenek, görenekler ile milli değerleri unutmayan İmamoğlu’na İstanbul’da millet büyük destek verdi. 
Buradan İmamoğlu’nun mazbatasının elinden alındığı gün makamındaki Atatürk’ün resmini indirenler, resimleri indirirsiniz ama düşünceleri silemezsiniz bunu hiç unutmayın. Aynı kafada olanlara da halkın bu dersini iyi okumasını tavsiye ederim. 
Türkiye’yi sahip olduğu değerlerden ne kadar uzaklaştırırsanız o kadar kaybetmeye mahkum olursunuz. Bu yönde atılan adımlarda günlük kazanıp günü kurtardığını sananlar milletin uyumadığını düşünmedi. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının yoktan kurduğu ülkemizi başka sulara doğru yelken açmaya zorlamanın karşılığını ilk cevabını belediye seçimlerinde almıştır.
İmamoğlu’na proje yakıştırması yapıp, onu itibarsızlaştırma gayretine soyunanlara, İmamoğlu’nun, “Her yerde bağımsız Türkiye diyen biz aynı zamanda fikri hür, vicdanı hür nesiller yetiştireceğiz. Biz size söz veriyoruz, ne aldatacağız ne aldanacağız. Ben Atatürk projesiyim” sözlerini hiç unutmamasını tavsiye ederim.
Pazar günü halkı benim dediğim olur dedi. Mühür bende dedi. Yetki bende, güç bende diyerek ülkeyi bir seçim uğruna kaosa sürükleyen, bir kenti, bir bölgeyi rencide edecek kadar hırsına yenik düşen anlayışın yaşadığı güç zehirlenmesine millet sandıkta dur demiştir. Artık millet benim dediğim olacak bundan sonranın işaretini İstanbul’da vermiştir.
Verilen demokrasi sınavında millet gelecekte yaşanacak tablonun haberini verdi. Güç zehirlenmesi çok kötü bir alışkanlıktır. Buna yakalananların gözünün kimseyi görmediğine şahit oluruz, varsa yoksa ben diyerek, kendinden başka kimsenin düşüncesini kabul etmeyen ketum bir davranış biçimini ilke edinip kendini milletten üstün gören anlayış İstanbul’da sandıkta kalmıştır.
Hak, hukuk ve adaletten uzaklaşıp milleti ayrıştıran, kutuplaştıran, aşağılayan anlayış artık tükenmiştir. İstanbul seçimi ülkeye mesaj vermiştir. Millet sandıkla gelen sandıkla gider, seçim oyunları ile değil dedi. Ülkemizin nüfusunun yarısının bulunduğu illerde seçimi muhalefet partileri kazandı. 
Mevcut iktidar belediyelerle gelmişti, hatırlayın. Kısaca millet Türkiye’de değişimin rüzgarını yerel seçimlerde güçlü olarak estirmeye başladı. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap