SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kampanyalar
1.04.2020

Zor günler geçiriyoruz. Bugünleri de elbette geride bırakacağız. Yüce Rabbim’e böyle günlerin bir daha yaşanmaması için dua ediyoruz, edeceğiz. Biz Türk milletiyiz, birlikte çok zorlukların üstesinden geldik. Bugünlerin de üstesinden el birliği ile geleceğiz.

Kampanyalar açılıyor. Karınca kararınca herkes destek olacak. Sosyal dayanışma adına atılan bu adıma katkıda bulunacakların ikamet ettikleri illerdeki belediyelerin yaptığı çalışmalara destek olması gerekir.

Bu kampanya ile birlikte illerdeki mağdur olan vatandaşlarımıza daha fazla destek olunur.

Bu kampanyanın amacına uygun yapılması için belediye başkanları önderlik etmeli. Belediyeler muhtarlar ile yapacağı çalışma ile ayrım yapmaksızın işin içine siyaseti sokmaksızın mahallelerimizde kimlerin desteğe ihtiyacı var ise onlara el uzatabilir.

Bugüne kadar yapılan kampanyalarda toplanan paralar ile ilgili tartışmaları hepimiz hatırlıyoruz. Bu nedenle direk belediyeler eli ile vatandaşlarımıza destek olunmasına katkı sunulmalı. Nasıl olsa hükümet kendi alanında gereğini yapıyor. Cumhurbaşkanı, bakanlar bu anlamda üzerine düşeni yapıyor. İllerde de belediye başkanları ile birlikte el ele verilerek bu kampanya doğrultusunda vatandaşa destek olunur. Bu doğrultuda valiler de önderlik edebilir tabii. Önemli olan mağdur olan vatandaşa destek.

ŞIK OLMAYAN SÖZLER

Koronavirüsle ilgili canla başla mücadele veren sağlık çalışanlarımız ile ilgili dün de söyledim, sağlık çalışanlarına kimsenin dil ve el uzatma hakkı yoktur.  Ekranların başarılı yüzü Müge Anlı, açmış ağzını yummuş gözünü. Migren iğnesi olamadığı için doktorları eleştirmiş.

Virüs nedeniyle arabasında iğne olma isteği yerine getirilmemiş diye doktorlara sitem edip, “Sonra diyorlar ki doktorlara iyi davranın. İnşallah sen de bir gün böyle bir migren ağrısı çekersin ve aynı tavırla karşılaşırsın” ifadelerini kullanmış. Bu sözler şık olmadı Müge Anlı, arabanda iğne vurulsaydın o doktorlar fedakar ve cefakar olacaktı öyle mi? Ölümcül virüsle mücadelede ter döken doktorlarımıza bu günlerde böyle sözler Müge Anlı’ya hiç yakışmadı. Umarım bu yanlışını düzeltir.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap