SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kaşıkla verin kepçeyle alın
30.06.2019

Cumhurbaşkanlığı sistemi kararnameler ile ülke yönetimine yol açtı. TBMM saf dışı kaldı. Olandan bitenden haberdar değiller. Bu sistemde birde Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu oluşturuldu. Allah’ım sen sabır ver. Cumhurbaşkanı, yardımcıları, sözcüleri, bakanları, milletvekilleri var istişare kurulu yükü bindi birde milletin sırtına. AK Parti’de devre dışı kalmış, kendilerine görev bulunamamış ne kadar isim var ise istişareye buyurun denilerek maaşlı işe başlatıldı.

İçlerinde Bülent Arınç ile Mehmet Ali Şahin’in de bulunduğu isimlerin maaşları 13 bin liradan 18 bin liraya çıkartıldı. Ne diyelim alın beyler alın, verin beyler verin. Nasıl olsa milletin cebinden çıkıyor. Bu milletin parasını yandaşlara iş bulma adına dağıtmaya kimin hakkı var.

Peş peşe zamları sıraladınız, uyanıklık yaptınız, güya cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorsunuz, Temmuz enflasyonuna zamlar yansımasın diye çabuk çabuk milletin cebindekini aldınız. Vermeye sıra gelince enflasyon düşük çıktı zamda düşük oldu diye kendinizi savunacak icraat yaptınız emi. Vallahi alkışlar size. Artık bu tip işlerle uğraşmaya başladınız. Emekliye kaşıkla verecek, diğer taraftan kepçeyle alacaksınız.

Biliyor musunuz artık inandırıcılığınızı kaybetmeye başladınız. Sokaklardan haberiniz yok. Millet sizler için hayırlı dua okumuyor bilesiniz. Gerçekleri dile getirenlere kızmayın, öfkelenmeyin. Görünen fotoğrafı anlatıyoruz. Çevrenizi saran yalakaların sanal söylemlerine inanmaya devam ederseniz ülkeyi daha fazla uçuruma sürüklersiniz.

Milletin kefen parası kalmadı, sıra Merkez Bankasındaki kötü günler için biriktirilen akçelere sıra geldi. O paraya göz diktiniz şimdi. Zor günler için saklanan parayı içini boşalttığınız hazineye aktarıp harcamanın hesaplarını yapıyorsunuz. Düşün milletin cebinden, devletin kasasının yakasından.

ZORLUOĞLU

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yoluna kendi ekibini kurarak devam edecek. Belediye içerisinde tayinler, terfiler, görevden almalar peş peşe yaşanıyor. Dışarıdan ise çomak sokulmak için uğraş veriliyor.

Koltuklar baki, oturanlar gidicidir. Bir bayrak yarışı yaşanır, gelen bayrağı yükseğe taşımak için uğraş verir. Olaya bu şekilde bakmak gerek. Zorluoğlu’da hizmet yarışı adına bayrağı farklı isimlere teslim ediyor. Gelende gidende ülkemin vatandaşıdır. Sınıflandırmak, ayrıştırmak gibi yola girmenin faydası olmaz.

Önemli olan Trabzon’un bulunduğu konumdan daha iyi duruma gelmesi değil mi? O zaman Zorluoğlu’na değişimler üzerinden değil de hizmetleri üzerinden laf söylem hakkı doğsun. Her şeyin ilacı zamandır. Yaşayıp hep birlikte göreceğiz. Güzeli takdir, yanlışı ise eleştireceğiz, ne zaman derseniz başkan ekibini oluştursun, çarklar dönmeye başlasın, icraatlar yapılsın ona göre söz söyleme hakkı doğsun.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap