SON DAKİKA
SON DAKİKA


Metiner'in iddiaları çok ama çok önemli
18.06.2020

Türkiye günlerdir kamu bankalarına yapılan atamaları tartışıyor. Son olarak eski güreşçi dünya şampiyonu Hamza Yerlikaya’nın Vakıflar Bankası yönetim kuruluna atanmasıyla yükselen tartışma eski AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner’in iddiaları ile alevlendi.

Metiner’in "15 Temmuz akşamı İstanbul’a birlikte indiğimiz bir bakanımız o gece kayıplara karıştı. O eski bakan şimdi devlet bankalarımızdan birine yönetim kurulu üyesi olarak atandı. Bu kıssadan nasıl bir hisse çıkar bilmiyorum. Bildiğim siyasetin işine akıl sır ermiyor" ifadeleri ortalığı iyice karıştırdı.

Kamu bankalarına atanan bakanlara baktığınızda iki isim göze çarpıyor. Biri Faruk Çelik, diğeri ise Abdülkadir Aksu mu derken Metiner’den açıklama geldi. Metiner, kastettiği kişinin dönemin başbakan yardımcısı Veysi Kaynak olduğunu açıkladı.

Bu iddiada yer alan ‘siyasetin işine akıl sır ermiyor’ sözleri de dikkat çekmekte. Ne zaman siyasetin işine akıl sır erdirirsek o zaman her iş düzene girer sanırım. Zaman her şeyin ilacıdır, hiçbir şey gizli kalmıyor, günü geldiğinde her şey ortaya dökülüyor, gün yüzüne çıkıyor.

Metiner’in iddiaları bu örgütün siyasi ayağı tartışmalarını da yeniden alevlendirip gündeme getirecektir hiç şüphesiz. Yıllardır söylenen siyasi ayağın net olarak çözümlenmesi bu örgütün tamamen çökmesinde ve yok olmaya başlamasında da etken olacaktır.

RUH BEDEN ZİHİN

Ruhun diri, bedenin genç olur, bunları sağlarsan zihninde sürekli açık olur.

Güneşi kendinize örnek alın. Korkmayın batmaktan. Yılmayın doğmaktan. Aborjinler çölde giderlerken aniden dururlar. Morgan da onlara

“Mola zamanı değil. Neden durduk?” diye sorar. Yerli reis der ki:
“Çok hızlı ilerledik, ruhlarımız geride kaldı. Ruhlarımızı bekliyoruz.”

Marlo Morgan (Bir Çift Yürek kitabından)

İnsanın nankörlüğe eğilimi zayıflığından kaynaklanır, çünkü minnetin yükü ağırdır. Dücane Cündioğlu

"Kimine göre yalnızlık, hasta kişinin kaçışıdır; kimine göre de, hasta kişilerden kaçıştır." Friedrich Nietzsche

Okumasını bilirsen, her insanın bir kitap olduğunu görürsün.#Dostoyevski

''Kurnaz insan okumayı küçümser; basit insan ona hayran olur; akıllı insan ise ondan yararlanır."#FrancisBacon
YAŞLILIK TANIMI

UNESCO'nun "Yaşlılık" tanımı:

-Bir insan konfor alanının dışına çıkamıyorsa,
-Yeni şeyler öğrenmiyorsa, şaşırmıyorsa ve çoğu şeyi bildiğini düşünüyorsa,
-Merak etmiyorsa, keşfetmiyorsa,
-Geçmişte, anılarında yaşıyor ve sürekli eskiyi tekrar ediyorsa yaşlıdır.

BEDAVA HİZMET

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ekonominin düzlüğe çıkması için yoğun mesai veriyor. İşçinin, esnafın, memurun, ekmeklinin ve iş insanlarının salgın nedeniyle bozulan ekonomilerinin düzelmesi için uğraş veren bir isim olan Albayrak’a salvo yapmak için gayret edenlerin biraz olsun gelecekte yaşanacak güzel günlere bakmaları gerekmez mi?

Albayrak, "Sağlam ekonomik yapımız sayesinde tüm vatandaşlarına ücretsiz tedavi imkanı sunan nadir ülkelerden biriyiz. Her alanda kayıtsız şartsız milletinin yanında olan bir yönetim anlayışını daima gözeteceğiz" ifadelerini kullandı. Haksız mı?

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap