SON DAKİKA
SON DAKİKA


Ne Günlere Geldik
19.06.2020

Eski milli güreşçi Hamza Yerlikaya’nın bir bankanın yönetim kurulu üyeliğine atanması sonrası ilginç gelişmeler yaşanıyor. Herkes şampiyon güreşçinin istifasını beklerken ODTÜ İktisat Bölüm Başkanı bir bülten yayımlayarak, "Bir hafta kadar önce, ortaokul mezunu bir güreşçinin Vakıfbank Yönetim Kurulu üyeliğine atanması üzerine, çok sayıda öğrencimizin ODTÜ Ekonomi Bölümü'nden kaydını sildirerek, geleceklerini garanti altına almak üzere, güreşçi olarak çeşitli güreş kulüplerine kayıt yaptırdıklarını öğrendik. Fakülte Yönetim Kurulumuz öğrenci sayımızdaki bu dramatik düşüşü engellemek için Ekonomi Bölümü'nün 1. , 2. , 3. ve 4. sınıf ders programlarına haftada 10'ar saat ‘GÜREŞ (WRESTLING)’ dersi koyarak öğrencilerimizin gelecek kaygısını sonlandırmaya karar vermiştir. Lütfen artık güreşçi olmak üzere kaydınızı sildirmeyiniz. Biz sizi ODTÜ'de hem ekonomist ve aynı zamanda sıkı bir güreşçi olarak yetiştirmeye söz veriyoruz..." şeklinde öğrencilere seslendi. Bu seslenişe güler misin, ağlar mısın?

ÇAMUR SİYASET

Siyaset denilen meslek o kadar iğrenç hale dönüştü ki insanın midesi almıyor. AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ile ilgili parti içerisinde ve dışında kapı arkası dedikodu üretip servis yapanlar yine iş başı yaptı. Çamur siyaset işte bu.

Bir kadın siyasetçiyi bu şekilde yermek, farklı şekillerde kulis bilgilerini birilerine aktarıp rencide edilmesine yol açılması maalesef siyasetin fıtratında var. Dün bayan siyasetçilere yapılan yanlışlara karşı gelme adına adım atmayanlar kimlerdir onlara da bakmak gerek.

AK Parti’de dava arkadaşlarını arkadan vuranlar yine iş başı yaptı. Dün, önceki gün, yarın ve sonrasında da bu ihanetler bitmeyecektir. Siyasette ihanete uğrayanlar araştırmaya öncelikle yakınlarından başlaması gerektiğine hep inanmışımdır.

AK Parti’de siyaset yapan kadınlara karşı yapılan yanlışlara dur demeyenler bugün ortaya çıkıyorsa o da çok manidardır. Ya hep destek ya da hep köstek gibi bir anlayış siyaset dünyasında var işte.

Siyaset dünyasından ve yanındakilerden arkadan film fırıldak ve takla atan bir zümrenin kim olduklarını Trabzon çok iyi biliyor ve yakından da tanıyor. Bu nedenle Bahar Ayvazoğlu’na itibarsızlaştırma adına bilgi sızdıranlar gibi daha birçok kişi için aynı şeylerin yapılacağını unutmamak gerek.

Bir kadın siyasetçiye karşı en ağır saygısızlık yapıldığında topyekün karşı konulmaması bu günlerin habercisi olmuştur. AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kadın siyasetçilerle ilgili parti içerisinde dış dünyaya servis yapanlar ve yakınlarındakilerle ilgili umarım en kısa sürede gereğini yapar.

İSTER OKU, İSTER OKUMA

Yalanlamak ve reddetmek için okuma!

İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma!

Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma!

Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku!

#FrancisBacon



© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap