SON DAKİKA
SON DAKİKA


Ödül var mı?
24.06.2019
Ülke olarak bilinmeze doğru yelken açılmış gidiliyor. Son dönemde yaşananlar millet olarak yürekleri yakıp kavurmaya başladı. Hatırlarsınız açılım süreci denildi, sınırlarımızdan eli silahla hainler, kamyonlarla ülkemize giriş yaptılar, ardından bombalı saldırılar yaşandı yüzlerce insanımız hayatını kaybetti. Bu olay hiç ders olmamış gibi bebek katili ile görüşmeler, mektuplaşmalar başladı. 
15 Temmuz darbe girişimi gecesi eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok’u kaybeden Nihal Olçok, sosyal medya hesabından “Terörist başının kardeşini buldum ödül var mı sayın devlet büyüklerim ödül var mı? Seçim bitsin sonra bir ara bakılır hal çaresine. Ey be İstanbul sen nelere kadirsin. Aranma haberi Sabah’tan, röportaj TRT’den’ diyerek” sitemlerini dile getirmiştir. Ödül var mı diye sormuş Olçok vardır herhalde onu da birileri almıştır.

HAYALLERİMİZ VARDI

Önceki gün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, şehit Emin Güngör’ün kızının mektubunu paylaşarak cevap beklemeye başladı. Şehit kızı mektubunda babasına, “Dayanamıyorum baba. Hani hep derdin ya bir asker ol da benim kızım asker diyeyim. Bir de arada Teğmen Miraç diye seslenirdin. Şimdi kim beni destekleyecek bu kadar? Naaşının o uçaktan inişi, askerlerin seni taşıması, göğsümde asılı şehit Emin Güngör yazsı. Niye bu kadar erken baba? Ülkeme isyan etmek istemiyorum. Ama bu kadar şerefiz varken niye sen?” satırları ile seslenmişti.

KAHRAMAN BABAMIZ

Bir başka şehit evladının mektubunu da ben paylaşayım. Diyarbakır’da bebek katilinin başında olduğu örgütün şehit ettiği Komiser Yardımcısı Tamer Aktaş’ın okuma yazma öğrenip babasına yazdığı mektup belki bugün yananlara neden olanların vicdanlarına dokunur. İlk karnesini alan şehidimizin tek çocuğu Betül Aktaş mektubunda, “Canım babam. Seni çok özlüyorum. Bu sene okumayı yazmayı öğrendim, ilk mektubumu sana yazdım. İlk karnemi sana getirdim. Kahraman babam, seni çok özlüyorum ama hep yanımızda olduğunu da biliyorum. İyi ki benim babam olmuşsun. Ben de senin nazlı kızın Betül’ün olmuşum. Seni çok seçiyorum.”
Evet bütün şehitlerimiz bizlerin kahramanları olarak dünya döndükçe anılacak ve unutulmayacak, ancak millet olarak bizlere bu acıları yaşatan terör örgütünün başı ile dirsek temasına geçilmesine neden olanları da hep ah ile anacaktır.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap