SON DAKİKA
SON DAKİKA


Pişkinlik Kumpanyası
30.05.2019
Ekrem İmamoğlu'na memleketi Trabzon üzerinden Yunan benzetmesinde bulunarak tepki çeken AKP'li Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun İmamoğlu'a mazbatasının verilmediği süreçte İBB ile 25 milyon TL'lik ihale yaptığı ortaya çıktı. Esenler Belediye Başkanı ve İBB Meclisi AKP Grup Başkanvekili Mehmet Göksu'nun Esenler'e yapılan spor külliyesi için İBB ile 25 milyon TL tutarında ihale gerçekleştirdiği öğrenildi.
İşte böyle sevgili okurlar, salla, hakaret et, bir kenti rencide et, yalanlar üzerine siyaset yap, sonrasında da ihaleyi kap. İşler böyle yürüyor demek ki. Muhalefette kim var ise onlara hakaret edersen bal tutan parmağını yalar misali ihaleleri alırsın, yoksa nal toplarsın.

Yazık günah değil mi ülkemin parasına? Bir kentin gelirlerini oluk oluk yandaşlara akıtmak da neyin nesi? Kimin hakkını kime veriyorsunuz? Tüyü bitmemiş yetimin hakkını işi Trabzon’u karalamaya kadar götürüp sonrasında da pişkin pişkin dolaşan şahsa ihale kıyağıyla veriyorsunuz. Vay be!

İstanbul’da seçim var, 23 Haziran’da sandıklar kurulacak, halk tercihini yapacak. Bu seçim uğruna öyle gelişmeler yaşanıyor ki şaşırmamak elde değil. İstanbul’un sorunları ve yanlışları konuşulup, yapılması gerekenler dile getirilmesi elzem iken, iş ülke meselesine getirildi, terörle mücadeleden başlandı, her alana kaydırıldı. İstanbul’da devletin kurumlarının salonları, yatakhaneleri iktidar partisine tahsis edildi. Ne diyelim Allah demekten başka?

Diğer taraftan İş Bankası Yönetim Kurulu’na CHP’nin atadığı üyeleri tartıştırıp, 'Bunlar burada ne iş yapar, bunlara bakmak gerek' diyerek ülke gündemini meşgul eden anlayış ne yaptı? Bankacılıkla ilgisi olmayan eski içişleri bakanlarından Abdulkadir Aksu Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı; TBMM'nin eski başkanvekillerinden Sadık Yakut Vakıfbank Yönetim Kurulu üyesi; bir süre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra Büyükçekmece'den belediye başkan adayı olan ve seçimi kaybeden Mevlüt Uysal ise Halkbank Yönetim Kurulu üyesi oldu. Bankacılıkla ilgilenmeyen isimlerin bankaların yönetimine atanması sizce hangi düşüncenin ürünüdür, buyurun siz karar verin.
Eski partilileri atarken acaba geçmişte İş Bankası için söylenen sözler hatırlanmadı mı? Yoksa gün bu gündür diyerek milletin aklı ile dalga mı geçildi? Şunu söyleyeyim, millet bunları iyi hatırlamalı. Milleti bu kadar ayrıştıran, kendi gözündeki çapağı görmek yerine başkasına yakıştırmalar yapan anlayışın bankalara yönetici atamasına Allah demekten başka bir söz yok.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap