SON DAKİKA
SON DAKİKA


Sabır sabır ya sabır!
13.06.2019

Dün yine acı haber geldi Tunceli’de iki aslanımızı şehit verdik. Son ayda verdiğimiz şehit sayısı artmaya başladı. Bakıyorum da çıt çıkmıyor. O kadar doğal karşılanmaya başlandı ki. Törenler düzenleniyor kınalı kuzularımız toprağa veriliyor, gözyaşları sel olup akıyor.



Yürekler yanarken bakıyorum da İstanbul seçiminden başka bir şey konuşulmuyor. Bu seçime odaklı ülke gündemi açılıyor, kapanıyor. Acılar yürekleri dağlıyor çıkıp biride demiyor ki kardeşim son dönemde şehit verdiğimiz evlatlarımızın sayısı artıyor, neden, niçin sormuyor.


Şehitlerimiz sorulmuyor, ekonomideki çöküş sorulmuyor, kutuplaştırılmaya millet sürükleniyor sorulmuyor, bir taraf iyi bir taraf kötü gösterilmek için her türlü film fırıldak atılıyor yine sorgulayan yok. Çorlu’da ki tren faciasında yakınlarını kaybedenlerin seslerini duyurmak için yaptıkları toplantıya müdahale ediliyor, insanlar darmadağın ediliyor. Hiç insan kendi vatandaşına plastik mermi atar mı Allah aşkına, bu insanlar vatan hainimi be kardeşim.


İnsanlarımızı bir seçime odaklı diğer gelişmelerden uzak tutarak yaşanan olumsuzlukları sorgulamasına fırsat verilmemesi inanın üzüntü veriyor. Sadece bunlar mı milyonlarca işsizimiz var. İşsizlik maaşı başvuruları çığ gibi büyüyor. işsizlik son 15 yılda zirve yapmış kimin umurunda. Kredi kartı borçları desen almış başını gidiyor.


Milletin geliri dibe vurdu, mutfak yangınları sürüyor. Vatandaşın alım gücü neredeyse sıfırlandı. Dış borç desen ilgilenen yok. Bunlarla ilgilenmesi gereken hükümet varsa yoksa İstanbul seçimi diyerek kolları sıvamış sanki genel seçim varmış gibi yollara düşmüş.


Tacizcisine terlik fırlatan kadınlar hapis cezası ile yargılanıyor, mağdur iken suçlu muamelesi görüyor. Giresun’da Rabia Naz Vatan’ın şüpheli ölümü bir türlü aydınlatılmıyor, sandık görevlisi atananlar iktidar partili çıkıyor hayret ki ne hayret. Bu kadar milletin aklı ile dalga geçilmez ki.


Ağız ishali olanlar bölgemiz insanına aşağılık yakıştırmalar yapıyor, delikanlı gibi çıkıp tepki gösterenlerin haricinde tek vücut cevap verilemiyor. Yığınla çarpıklık var kesin çözüm ve tepki yok. Fındıkta laf düellosu yapılıyor, ABD’den rekolte belirleniyor, fiyat açıklanmıyor tık yok.

Çaykur’un özelleştirilmesi gündeme getirilip milletin sinirleri geriliyor.


Ne günlere kaldık Yarabbi. 


İftiralar, yalanlar, suçlamalar, aba altından sopa göstermeler, çirkin yaptırımlar, korku imparatorluğunun yaratılma yönünde çabalar, sindirme politikaları havada cirit atıyor, ne günlere kaldık Yüce Rabbim sen millet olarak bizlere sabır ver.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap