SON DAKİKA
SON DAKİKA


Sende mi Canikli?
6.06.2019
Hadi Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’yu, AK Parti eski Milletvekili Mehmet Ersoy’u anladık, sana ne oluyor Nurettin Canikli. Sen nerelisin Giresunlu, Karadenizli değil misin? Sen de kalktın Pontus’tan girdin İmamoğlu’ndan çıktın. Yakıştı mı sana hemşehrim.
Yazık vallahi yazık. İmamoğlu’nun beyninin milletin emrinde olmadığını söylüyorsun, şimdi biri çıkıp sana senin beynin kimin emrinde derse doğru olur mu? Olmaz. Çünkü, benim bildiğim Ordulusu, Giresunlusu, Trabzonlusu, Rizelisi, Artvinlisi, Gümüşhanelisi, Bayburtlusu beynini kimseye vermeyecek kadar yiğit adamlardır.
İmamoğlu daha dün Türk’üm dedi siz duymadınız. Yakışmadı sana hemşehrim, yakışmadı. Etle tırnak gibi olan iki ilin yetiştirdiği değerlersiniz, siyaset uğruna kendinizi millet nezdinde tartışılır yapmayın.
Partine bak, Trabzonlu bakanlar aslanlar gibi görevlerini yapıyor. Biraz insaf be Canikli. Yanında, yörende dirsek temasında bulunduğun partili arkadaşlarının içerisinde binlerce Trabzonlu var. Aklınız sıra Trabzonlu İmamoğlu’nu yalnızlaştırıp, diğer illerin vatandaşlarının oylarına oynuyorsunuz.
İmamoğlu bir değil, bin kez Trabzonlu olduğunu dedelerini sayarak örnekler verdi, sizin gibiler duymadı. İmamoğlu senin kadar Türk’tür hemşehrim.
Osman Ağa’dan söz etmiş, oradan işi İmamoğlu’na bağlamışsın. Yemezler be hemşehrim bu laf oyunlarını. Osman Ağa da bizimdir, İmamoğlu da bizim, siz de bizimsiniz. İnan bu sözlerin ile Osman Ağa’nın da kemiklerini sızlattın. Şunu hiç unutma hemşerim, bu bölgeyi pontuslaştırmaya kimsenin gücü yetmez. Kendini vatan kahramanı gibi gösterip başkalarını aşağılık sözlerle karalamak bir Karadenizliye yakışmadı be hemşehrim.
Senin gibi tecrübeli bir siyasetçi böyle bir yanlışa düşmemeliydi. Trabzonlunun, Giresunlunun, Ordulunun, Rizelinin, Artvinlinin, Gümüşhanelinin, Bayburtlunun olduğu yerde dirlik olur, birlik olur.  Gelin görün ki bugünkü tabloda Trabzonlu İmamoğlu’na yaptığınız yakıştırma ile bölmeye hizmet ediliyor. 
Yazıktır günahtır milletimize ve ülkemize.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap