SON DAKİKA
SON DAKİKA


Terbiyesiz bir başkan
16.05.2019

İstanbul seçimi iktidar partisinin dengesini bozdu sanırım. AK Parti’nin genel başkanı dahil herkes Trabzonlu Ekrem İmamoğlu’nun kazandığı seçimi ve sonrasındaki gelişmeler hakkında öyle sözler kullanmaya başladılar ki, aman Allah. Ortalığı toz dumana çevirdiler.


İstanbul Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu işe Trabzonlulara dil uzatıp bu kentin insanlarını Yunanlılara benzetme terbiyesizliğini yapmış. Milleti bölmeye, ırkçılık yaratmaya, tokuşturmaya, sokağa dökmeye neden olacak dili kullanmak Göksu gibilerin alışkanlığı sanırım.


Bay Göksu, sen Trabzonluları hiç tanımamışsın. Aklın kaydı, şaşıran ördek gibi oldun. Ayıbın, saygısızlığın, terbiyesizliğin, bölücülüğün daniskasını yaptın. Sen acaba hangi aklın ürünüsün sormak gerek. Trabzonlulara dil uzatacak kadar büyümedin başkan.


Bir şehri zan altında bırakacak ifadeleri kullanarak haddini aştın Göksu. Mensubu olduğun partinde Trabzonlu bakanlar var, genel başkanın Rizeli. Karadeniz insanına dil uzatırken oturup bir değil bin kez düşüneceksin. 



Neden bu kadar İstanbul Büyükşehir Belediye seçimine odaklandınız. Bunun nedeni eski AK Partii kurucu üyelerinden eski Dış İşleri Bakanı Yaşar Yakış’ın, “AK Parti’nin ketenpereye getirip İstanbul’u almak istiyorlar, İstanbul’u bırakmak istememelerinin nedeni hem usulsüzlüklerin ortaya çıkmasından, hem de kaynaklarının kesilmesinden duyulan endişe” olarak dile getirdiği gerekçeler mi? Ne bu telaş, ne bu hezeyan Allah aşkına. Sizin içinizde hiç vicdan ve Allah korkusu yok mu be adam.


Bak laf tacirliği yapıp bir kenti rencide eden zat, sizin bu telaşınızın ardında yoksa Alman basının dile getirdiği, “Sermaye ve gücü elinde tutmak için Türkiye’yi uçuruma atmaya hazırlar” şeklinde söylemlerimi var acaba?


Sen neymişsin be. Sen çok yağlı yedin, dilin kaymaya başladı herhalde Göksu. Akıllı olmak, ağızdan çıkan sözlerin nereye gittiğini ölçmek biçmek gerek. Laf olsun torba dolsun diye konuşulmaz Göksu. Siyaseti öğrenmişsin ama, bir ülkenin vatandaşına ve bir ilin mensuplarına nasıl hitap edilmesi gerektiğini öğrenememişsin. Çık özür dile ve bir daha Trabzon ve Trabzonlu adına ağzına alma, çünkü senin ağzın bozuk. 



Yineliyorum Allah Aşkına Trabzonlu Ekrem İmamoğlu, ne imamınoğluymuş be, 1 Cumhurbaşkanı, 1 eski Başbakan, 6 genel başkan, 12 bakan, 350 milletvekili, 36 ulusal televizyon, gazete, 70 bölgesel-internet TV, dernekler, vakıflar, cemaatler ve binlerce trol adamı devirmek için uğraşıyor.


Halla halla bu adam bu gücü nereden aldı dersiniz. Ben diyeyim, önce Yüce Rabbim’den, sonra sizin girmeye çalıştığınız milletin gönlünden. Bitmedi, doğru, çalışkan, dürüst, vatanına, bayrağına, milletine, devletine, dinine, imanına koşulsuz bağlı ondandır İmamoğlu’na duyulan ilgi ve sevgi.


Artık çok geç Göksu ne kadar yıpransan da, ne kadar çirkin yakıştırmalar yapsan da, bu sökük yama tutmaz. Çünkü bir İstanbul seçimi senin ve senin gibilerinin yüzündeki perdenin düşmesine neden oldu. 



© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap