SON DAKİKA
SON DAKİKA


Teşekkürler saygıdeğer okurlarımız
27.05.2020

 
Medya dünyasında tek olmak, lider olmak, farklı olmak ve amiral gemi olmanın sorumluluğu ile okurlarımızı zor günlerde de yalnız bırakmayarak yerine getirmeye devam ediyoruz. Saygıdeğer okurlarımızı bayramda da haberlerden habersiz bırakmadık.

Sokağa çıkma kısıtlaması süresince yayınına ara vermeden devam eden ve okurları ile buluşmaya devam ediyoruz. Bunu ülkemiz de başaran tek gazete olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. İşte Karadeniz Gazetesi farkı bu.

Ülkemizde salgın nedeniyle uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının başladığı günlerde ve bayramda da evlerinde kalan okurlarımızla buluşan tek gazete olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Okurlarımızın bu zor günlerde gazetemizin kendilerine ulaşmasını balkonlarda dört gözle bekleyerek ekiplerimize teşekkür etmesi bizlerin en büyük sermayesi oldu.

Tek-Art Holding Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın, “Gazetemizin gerçek sahibi okurlarımızdır” sözlerinin gereğini yerine getirmeye devam ediyoruz. Millet olarak yaşadığımız bu zor günlerde siz sevgili okurlarımıza gazetelerini sunmayı bir görev bildik. Bizleri yayın hayatına başladığımız günden itibaren hiç yalnız bırakmayan saygıdeğer okurlarımıza karşı görevimizi yerine getirmenin haklı gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu gururu yaşamamıza vesile olan Sayın Yılmaz’a ve okurlarımıza teşekkür ediyorum.

Bölgemizde ev ev, kapı kapı dolaşıp okurlarımızı gazeteleri ile buluşturan arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Attığımız her adımda tek gayemiz okurlarımıza iyinin iyisi bir gazete sunmak için bütün arkadaşlarımızla birlikte yoğun çaba göstermek oldu. Yasaklı günlerde okurlarımızın en büyük destekçisi ve arkadaşı olduk.

Ülkemizde yaygın ve yerel medyanın yayınlanmadığı bu günlerde okurlarımıza karşı olan sorumluluğumuzu yerine getirdik onlarla omuz omuza, yan yana olduk. Çaldığımız her kapıdan merhaba diyen okurlarımızın, “Bizim gazetemiz. İyi ki Karadeniz Gazetesi var. Büyüklük lafla değil icraatla olur, Teşekkürler Karadeniz Gazetesi” sözleri ile sahiplenme duygularının bizlerde yaşattığı onur ve gurur bütün arkadaşlarım için en büyük bayram hediyesi oldu.  

Çıktığımız yol, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yol olduğunu unutmadan, vatanımıza, milletimize, devletimize, bayrağımıza sahip çıkıp, Türkiye Cumhuriyeti’nin dünya döndükçe var olması adına üzerimize düşeni yerine getirmek için gecemizi gündüzümüze katmaya devam edeceğiz.

Bölgemizdeki illerde, ülkemizin her karış yöresinde vatandaşların en güvendiği ve inandığı gazete olarak bütün engelleri aşarak yolumuza devam ediyoruz. Bugüne kadar okurumuzun, gözü, kulağı, dili olduk, olmaya devam edeceğiz. Okurumuza en doğru haberlerle dolu en iyi gazeteyi sunmayı şiar edinmiş inanmışlar ordusu daha çok çalışacağız.

Sevgili okurlarımıza bizlere verdikleri destek için tekrar teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap