SON DAKİKA
SON DAKİKA


Yanlış adres
20.05.2019

Dünyaya kafa tutuyoruz. Öyle laflar ediliyor ki adeta mangalda kül bırakılmıyor. Bu söylemler vatandaşın hoşuna gidiyor ama, arka planda ülke olarak hangi ekonomik yaptırımlarla karşı karşıya kalıyoruz bilen yok.

Ben bir başka konuya dikkat çekmek istiyorum. Çin’de baskı altında bulunan Uygur Türkleri için efelenen, kabadayı edasıyla konuşan iktidar mensubunu görmedim, duymadım; ama Pekin’e giden bakan yardımcısının Uygur Türkleri için, “Çin’in terörist unsurlara karşı mücadelesini destekliyoruz” dediğini duydum. Heyhat!

Bu ülke kardeşlerimizi katlediyor, zindanlarda çürütüyor, kadınlara her türlü aşağılık muameleyi yapıyor, asimile etmek için her yolu deniyor. İsimlerini değiştirmeye, yok etmeye kadar işi götürdüler; tepki yok, destek var. Dünyaya efeleneceksin, Uygur Türklerine sıra geldi mi çıt çıkarmayacaksın.

Bu ne yaman çelişki?

Çin ile işbirliği yapmak için Uygur Türkleri mi feda ediliyor? Bir neslin Çin’de yok olmasına göz yumanlar bilmeliler ki o kardeşlerimizin ahları ile bu dünyada ve öteki dünyada rahat yüzü görmeyeceklerdir.

Bu gelişmeler yaşanırken İYİ Partili Lütfü Türkkan, “Şimdi yeni moda bebek katiline ‘sayın’, Uygur Türklerine ‘terörist' diyorlar” şeklinde tepki göstermiş. Bitmedi, hain örgütün lideri ile görüşme yasağını kaldırıldığını da unutmamak gerek.

İstanbul seçimi uğruna Allahım nelerle karşılaşıyoruz. Milletimizin aklı ile dalga geçiliyor, şehitlerimizin kanlarının tam manasıyla hesabı sorulmuyor, gazilerimizin yaraları hala acıyor, şehit ve gazilerimizin yakınları ve ülke olarak bizler hala ağlıyoruz, terörist başı ile görüşmenin önü açılıyor, Çin’deki kardeşlerimize terörist deniliyor.

Nereye gidiyoruz, nereye sürükleniyoruz ülke olarak biliyor musunuz, telafisi olmayan hatalara sürükleniyoruz. Ekonomi yerle bir, milletin mutfağında yangın var, vatandaşın cebi delik, beyefendiler İstanbul’u İmamoğlu’na kaptırmayız diye önlerine geline çamur atmak, tehdit etmek, bıçaklatmak, yumruklatmak için her türlü dili kullanmaya devam ediyor.

İnsanda biraz insaf olur. Çin’de kardeşlerimiz inim inim inliyor, hadi oraya bir efelenme yapın, ülkeme yıllarca acı veren terörist başının cezasını kesin de göreyim sizi. Yapamazsınız, çünkü ülkemin evlatları ile uğraşmaktan onlara fırsatınız olmaz!


© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap